Landry's Restaurant Group, Bitcoin ile Ödeme Yapanlara Ödül Veriyor

Landry's Restaurant Group ve New York Digital Investment Group (NYDIG), yeme-içme, konaklama vb. alanlarda harcama yapan müşterilerine, finansal hizmetler firması NYDIG araçlarıyla ödeme yaptıkları takdirde, harcanan her 250 dolar için 25 dolar değerinde Bitcoin kazanmalarını sağlayacak bir anlaşma yaptıklarını duyurdu. Landry's Select Club üyeleri, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki 500 restoran lokasyonunda Bitcoin merkezli ödül puanları kazanabilecekler. Landry's ayrıca kurumsal hazine rezervlerinin bir kısmını Bitcoin'de NYDIG'nin gözetimi altında tutmaya başlayacak.

Landry'nin Dijital Varlık Stratejisi Direktörü Trey Zeluff yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bitcoin'i kendi hazinemizin bir kısmı için iyi bir seçim olarak görüyoruz, bu yüzden müşterilerimize de bu seçeneği sunmak istiyoruz. NYDIG ile ortaklaşa olarak konaklama endüstrisi için bu konsepte öncülük etmekten gurur duyuyoruz."

Landry's, Nisan ayında restoranlarının çoğunda Bitcoin ödemelerini kabul etmeye başladığında kripto para birimi alanına ilk ilgi belirtilerini bizlere gösterdi. Ayrıca Landry's, Morton's, Bubba Gump Shrimp Company, Rainforest Cafe ve Palm dahil olmak üzere düzinelerce franchise kuruluşu işletmesiyle tanınmakta.