Linear (LINA) Neden Yükseldi? – 31.05.2023

Linear (LINA), merkeziyetsiz, sınırsız bir likidite ile anında sentetik varlıklar meydana getirebilen bir delta varlık protokolüdür. Linear ekibi, ücretlerden tasarruf ederken varlıkları adil piyasa değerinde hızlı ve kolay bir şekilde güvence altına almak için geleneksel küresel varlık yönetimi firmalarından edinilen bilgileri, kripto projelerinden elde edilen deneyimle birleştirir. Proje LINA token tarafından desteklenmektedir.

Linear Buildr, kullanıcıların LINA belirteçlerini stake edebilecekleri bir staking ödülü ve Linear Exchange tarafından oluşturulan tüm işlem ücretlerinin orantılı bir kısmı şeklinde pasif gelir elde edebilecekleri merkeziyetsiz bir uygulamadır. LINA yatırımcıları, cüzdanlarında bulunan varlıkları stake ederek pasif gelir elde edebilirler. Örneğin; LINA'yı stake eden kullanıcılar, LUSD sentetik sabit koinler oluşturabilir. Bununla beraber sentetik varlıklar satın almak ve üçüncü taraf DeFi protokollerinde pasif gelir elde etmek için kullanılabilir.

LINA son 7 günde yaklaşık %29.39 artış gösterdi. LINA, son 24 saat içinde %19.20 artış göstererek yaklaşık 0.45 TL’den işlem görüyor. LINA ve LUSD ödüllerinin dağıtılmasına istinaden LINA’da yukarı yönlü fiyat hareketi gerçekleşmiş olabilir.