Linkin Park NFT Çılgınlığına Katıldı

Müzik grubu Linkin Park'ın müzisyeni ve kurucu ortağı Mike Shinoda, dün gece yakında çıkacak bir şarkıdan NFT müzik klibi olan "Zora" için Rarible'da bir müzayede başlattı.

Dün gece geç saatlerde Shinoda konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı:

“Bu ilk NFT'nin ilk gelirini hayır kurumuna bağışlayacağım. Yarın 16:00’da kabul edilen tekliften gelen tutarı bir okula bağışlayacağım.”

Konuyu, NFT'lerle ilgili bir "başlangıç ​​kılavuzu" açıklayıcı bağlantısıyla bitirdi ve takipçilerini daha fazlasını öğrenmeye davet etti.

Shinoda, NFT'lerle oynayan tek ünlü değil. Dün, YouTuber Logan Paul yaklaşmakta olan ünlü boks maçını tanıtmak için pokemon kartları olarak tasarlanmış bir dizi 44 NFT yayınladı. Aynı şekilde, milyarder yatırımcı Mark Cuban, Rarible'da gönülsüz bazı animasyonlar yayınladı ve bugün, alıcıların Shark Tank sunucusundan kişiselleştirilmiş videolar talep edebilecekleri başka bir set yayınlıyor.

Topluluk ve hayranlarıyla daha iyi bağlantı kurmak için teknolojiyi kullanmakla gerçekten ilgilenen birçok proje ve insan örneği var. Openlaw kurucu ortağı ve NFT yatırım grubu Flamingo DAO üyesi Aaron Wright, bunun doğal bir uyum ve blokzinciri için mükemmel bir kullanım durumu olduğunu söylüyor.

“Ethereum'un vizyonlarından biri her zaman Web3 ve sahiplik ekonomisinin yaratılması olmuştur. NFT'lerin büyümesiyle, bunun gerçekleştiğini görüyoruz. Ünlüler, reklama dayalı modellere güvenmek yerine, yaratıcı çalışmalarını satarak topluluklarıyla ve hayran kitleleriyle doğrudan etkileşime girebileceklerini kabul ediyorlar."