Luxury Network (TLN) Nedir?-banner-imageKoin İncelemeleri

Luxury Network (TLN) Nedir?

Projenin Adı: Luxury Network

Projenin Belirteci: TLN

Projenin İnternet Sitesi: https://www.bitexen.com/ieo/TLN

Projenin Twitter Adresi: -

Projenin İzahname Adresi: https://bstatic.bitexen.com/TLN_WP_Last_3a6cb4a06c.pdf

Projenin Çıkış Tarihi: 2022

Maksimum Arzı: 100.000.000 TLN


Luxury Network (TLN) Nedir?

İngiliz medyası tarafından “lüks markalar için yeni nesil pazarlama” olarak tanımlanan Luxury Network, dünyanın önde gelen lüks afinite pazarlama grubudur. The Luxury Network üyeleri, diğer lüks markalarla ilişkilerini en üst düzeye çıkarmak için önceden planlanmış yeni profesyonel iş geliştirme etkinliklerinden oluşan kapsamlı bir programa da sahip olurlar. Luxury Network’ün amacı, pazarlama çatısı altındaki üst düzey şirketler arasında işbirliğini ve heyecan verici yeni iş geliştirme faaliyetlerini kolaylaştırmak, şirketlerin birbirlerinin nitelikli, yüksek net değerli özel müşterilerine doğrudan erişim sağlamaktır. Luxury Network, lüks başkentlerde veya dünyanın dört bir yanındaki ülkelerde kurulmuş, premium şirketlerin karşılıklı iş ve müşteri gelişimi için kıdemli direktör seviyesinde birlikte çalıştığı özel bir üyelik kulübüdür. Luxury Network aracılığıyla, stratejik uyum, ortak işbirlikleri, ürün yerleştirmeler, onaylar, medya paylaşımı, B2B ve B2C ağ oluşturma, satış ve lüks vitrin etkinlikleri ve çok sayıda diğer yakın pazarlama faaliyetleri yoluyla yeni iş ortaklıkları oluşturulur.


Luxury Network (TLN) Neler Sunmaktadır?

Luxury Network Token (TLN), Ethereum ERC-20 standartlarına uygun olarak üretilen bir sosyal token'dir. Kullanıcılara sunacağı fırsatlar, hediyeler ve benzeri avantajlarla birlikte, şirket ile müşterileri arasında bir köprü görevi görmeyi hedeflemektedir. TLN Token, belirli bir amaç için üretilen ve bu amaç doğrultusunda kullanılan bir sosyal token olarak, müşterilerle şirket arasındaki etkileşimlerin Ethereum blokzincir üzerinde gerçekleşmesini sağlayarak her zaman nesnellik ve güvenilirlik sağlamayı hedefler. Kullanıcılar farklı fırsatlardan yararlanmak ve görüşlerini iletmek için TLN Token ekosistemine katılabilirler.

  • The Luxury Network üyelerine özel seminerlere katılma hakkı,
  • İş birliği yapan markaların koleksiyonlarına öncelikli erişim,
  • The Luxury Network Academy'deki eğitimlere indirimli katılım imkanı,
  • The Luxury Network ve iş ortakları tarafından düzenlenen moda gösterileri ve özel etkinliklere katılma fırsatı,
  • Showroom ziyaretlerinde öncelikli hizmet ve sınırlı sayıda koleksiyonlarda satın alma hakkı,
  • The Luxury Network dergisi aboneliklerinde indirimler

Luxury Network (TLN) Teknolojisi

Kripto varlıklar içerisinde tokenler farklı bir blokzinciri ağı üzerinde kayıt altına alınan işlem kayıtlarından oluşmaktadır ve bu işlemlerin her biri bir dijital varlık hükmündedir. ERC20 farklı blokzinciri protokollerinden biridir. Bir ERC20 protokolü üzerinde geliştirilecek tokenin en önemli isterlerinden biri ilgili tokenin yönetimini belirleyen tüm kuralların ağın üzerinde kayıt altına alınmasını sağlayan "akıllı sözleşme" yazımıdır. Akıllı sözleşmeler yapıları gereği şeffaf ve kayıt altına aldıkların ağın merkeziyetsizliğinden ötürü güvenlidir.

ERC20 uyumlu bir kripto varlık sahibine, teknolojisinin sağladığı tüm imkanları sunar. Bunların arasında maliyet verimliliği, kolay yaratılması ve kodlanması, zaman verimliliği, kolay kullanımı, akıllı kontratlar ile sağladığı güvenlik, cüzdanlarda saklanabilmesi, otonom işlem onayları vardır. TLN Token ERC20'nin sağladığı tüm bu faydaları ziyaretçilerine sunarak azamin bir fayda ve şeffaflık garanti etmektedir.


Luxury Network (TLN) Dijital Varlık Ekonomisi

Luxury Network (TLN) token ekonomisi, kullanıcıların diğer lüks markalarla ilişkilerini en üst düzeye çıkarmak için önceden planlanmış yeni profesyonel iş geliştirme etkinliklerinden oluşan kapsamlı bir programa sahip olmalarını hedeflemektedir.