Madencilik Firması Blockcap, 2021’in İlk Çeyreğinde 544 Adet Bitcoin Çıkardığını Açıkladı

Teksas merkezli bir kripto para madencilik firması olan Blockcap, paylaştığı bir gelir raporunda 2021’in ilk çeyreğinde 544 Bitcoin çıkardığını açıkladı.

Amerika Birleşik Devletleri merkezli blokzincir teknolojisi ve Bitcoin madencilik şirketlerinden biri olan Blockcap, önümüzdeki yıl ek olarak 32.000 madencilik ekipmanının çevrimiçi olmasını planladığını belirtti. Kurulduğundan beri 1.600'den fazla Bitcoin çıkardığını söyleyen şirket, günde 6 bitcoin çıkarıyor. Blockcap, an itibariyle yaklaşık 2.176 tam olarak konuşlandırılmış operasyonel makineye ve 43.000 madencilik ekipmanına sahip.

Blockcap İcra Başkanı ve Kurucusu Darin Feinstein, şu şekilde bir açıklamada bulundu:

“Blockcap, blokzincir endüstrisinde sadece Amerika Birleşik Devletleri'nde değil, aynı zamanda kendi eyaletimiz olan Teksas ve memleketimiz Austin'de de daha fazla iş yaratmak için tasarlanmış agresif bir büyüme stratejisine sahiptir. Diğer yüksek kaliteli firmaların sayısı ve hepimizin birlikte genişlemesi ve karşılığında yerel, eyalet ve ulusal düzeylerde daha geniş, sürdürülebilir ekonomik büyüme sağlamamız için yeterli alan olduğuna inanıyoruz.”