MetaLend, Sky Mavis ile Ortaklık Kurduğunu Duyurdu

Merkeziyetsiz borç verme protokolü olan MetaLend, Ronin ağına konuşlanmak ve Axie Infinity oyuncuları ve yatırımcıları için resmi bir borç verme ortağı olarak hizmet vermek üzere Sky Mavis ile ortaklık kurduğunu duyurdu. MetaLend ve Sky Mavis, popüler blokzincir oyunu Axie Infinity kullanıcılarının doğrudan Ronin üzerinden oyun varlıklarına karşılık kredi almalarını sağlayacak bir ortaklığı imza atmış oldu.

Bu iş birliği Axie Infinity kullanıcılarının artık oyun içi varlıklar karşılığında kredi alabileceği anlamına geliyor. Nitekim oyuncular dijital varlıklarına karşı %30’a kadar borç alabilecek ve bir ödül için varlıklarını stake edebilecek.

Sky Mavis Ekosistem Stratejisi Direktörü Bailey Tan "DeFi hizmetleri, dijital ekonomilerin desteklenmesinde kilit finansal altyapıdır" ifadesini kullanırken MetaLend'in kurucu ortaklarından Sudjeev Singh, "İlk kullanıcıların Polygon protokolümüz aracılığıyla kredi almaktan ve daha sonra ekosisteme yeniden yatırım yapmak için Ronin'e köprü kurmaktan başka seçeneği yoktu. Artık Ronin'de konuşlandırıldığımıza göre, kredi alma süreci çok daha verimli olduğu için kullanımda büyük bir artış görmeyi bekliyoruz." şeklinde değerlendirmede bulundu.