Miami Emlak Firması, Kripto Para ile Depozito Ödenmesine İzin Verdiğini Duyurdu

Miami merkezli E11EVEN Hotel and Residences, mülk alımları için kripto para birimi biçiminde depozito ödenmesine izin veren ilk emlak şirketi olduğunu iddia etti.

Miami Bitcoin konferansından sonra gelen ivme ile hareket eden şirketin proje kurucu ortağı Marc Roberts, kriptoya olan ilginin gerçekten şaşırtıcı olduğunu belirtti. Devamında, E11EVEN'in kripto için açıkladığı bu desteğe “muazzam bir ilginin” olduğunu ve dijital varlıkları kabul edeceğini resmi olarak ilan etmeden önce kriptodaki ilk depozitosunu zaten topladığını da sözlerine ekledi. Roberts, E11EVEN'in ikinci kripto depozitosunu almasına yaklaşık bir ay kaldığını ve peşinatın mülkün satış fiyatının %10 ila %15'i arasında olacağını tahmin ettiğini de bildirdi.

Kriptoyu desteklemeyi firmanın en büyük kararlarından biri olarak nitelendiren Roberts, şu şekilde bir açıklamada bulundu:

“Kripto parayı benimsemeyenler geride kalacak. Bence tüm hareket, kripto paralar ile ödeme yapan daha fazla alıcıya doğru ilerliyor ve gayrimenkul depozitoları için kripto para birimini ödeme yöntemi olarak alan ilk emlak şirketi olmaktan dolayı çok heyecanlıyız.”