Mithril (MITH) Neden Düştü?- 15.12.2022

Mithril, kullanıcıların ürettiği içerikler için ödüllendirildiği merkeziyetsiz bir sosyal medya platformudur. İçerik üreticileri aldıkları beğeni, yorumlar ve paylaşımlarla orantılı bir şekilde ödül almaktadır. Mevcut sosyal medya platformlarıyla iş birlikleriyle ekosistemini geliştiren merkeziyetsiz Mithril ağındaki sosyal medya, arkadaşlık ve yayıncılık uygulamaları kullanarak ERC-20 standardına uygun MITH tokeni harcanıp kazanılabilmektedir. Bu sürece sosyal madencilik adı verilmiştir.

Mithril Vault cüzdanı bu tokenlerin saklanması ve diğer tokenlerle değiştirilmesi için kullanılabilmektedir. Mithril Vault, her kullanıcı ve ortak platformunun Mithril'lerini yönetmesi, güvenliğini sağlaması ve harcaması için kullanımı kolay bir işlem sistemidir. Cüzdan görevi gören ve kripto paraların birbirlerine (MITH/ETH, MITH/BTC) dönüştürülmesini sağlayan bir programdır. Sosyal medyayla ilgilenen kişilerin kriptoyu benimsemesini sağlanmasında etkili bir yöntemdir.

MITH, son 24 saatte %38.54 düşerek yaklaşık 0.14 TL’den işlem görüyor. MITH’deki sert düşüşün nedeni global bir kripto varlık platformunun 22 Aralık’ta delist edeceğini duyurduğu kripto para birimleri arasında bulunması olabilir.