MOBOX (MBOX) Neden Yükseldi? - 26.05.2023

MOBOX, kullanıcılarını katılımları ve etkileşimleri için ödüllendirerek güçlendiren bir GameFi (Kullanıcıların oyun oynayarak kazanmalarına olanak sağlayan, merkeziyetsiz finans oyun platformu) platformudur. MOBOX Platformu, oyun eşsiz tokenleri (NFT) ile yield farming’i birleştirerek oynadıkça kazan ekosistemi oluşturmaktadır. MOBOX’un GameFi altyapısı, gelişen merkeziyetsiz finans (DeFi) ekosistemi üzerine kuruludur ve onu benzersiz NFT’ler aracılığıyla oyunla birleştirir.

BSC blokzincirini kullanan MOBOX, eşsiz tokenler (NFT) için çapraz zincir ve çapraz platform işlevselliğini birleştirerek gerçek NFT çalışabilirliğini gösterir. MBOX ise MOBOX protokolünün yerel hizmet tokenidir. MOBOX Protokolü’nün Metaverse evreni olan, MOMOverse evreni, geliştiricilerin, oyuncuların ve kullanıcıların ödüllendirildiği, koleksiyoncuların tek bir dünyada bir araya geldiği bir ekosistemdir. MOBOX ekosistemindeki yerel NFT'lere MOMO adı verilir. Oyuncular, oyun içerisinde kazandıkları NFT’leri oyun içi satın almalarda kullanabilirler.

MBOX, son 24 saat içinde %20.18’lik yükselişle yaklaşık 10.08 TL’den işlem görüyor. MBOX/ETH likidite havuzu, Uniswap üzerinde 500.000 dolar başlangıç likiditesi ile kurulduğunu web sitesi üzerinden duyurdu. MOBOX platform güncellemesinden sonra BOX Wallet, MBOX zincirler arası para çekme işlemlerini destekleyecektir. Ek olarak MOBOX Arbitrum kullanıcıları için MODragon NFT Airdrop’u gerçekleştireceğini paylaştı. Bu iki gelişme fiyatın yukarı yönlü fiyat hareket etmesine katkı sağlamış olabilir.