Monero Topluluğu, Elon Musk’ı, Tesla Ödemeleri İçin XMR’ı da Eklemeye Çağırıyor

Bugün (10 Şubat Çarşamba günü), Monero’nun resmi Twitter hesabından Elon Musk’a bir çağrı yapıldı:

“Monero topluluğu Elon Musk'u Tesla için Monero XMR ödemelerini eklemeye çağırıyor! Monero, özgürlüğünüzü savunan bir cypherpunk para birimidir. Monero eklenirse, topluluk tarafından seçilen HER 3 hayır kurumuna yeni bir Tesla Model 3 bağışlayacağız! #Tesla4XMR”

Monero, paylaştığı tweete, bahsettiği bağış ile alakalı hazırladıkları web sitesini de ekleyerek kısa bir bilgilendirme yaptı:

  • Monero, gizliliği koruyan en büyük ve en popüler kripto para birimidir.
  • Monero, diğer kripto paraların aksine, tüm mali durumunuzu büyük şirketlere, yabancı hükümetlere ve internetteki diğer kişilere maruz bırakmadan mal ve hizmet satın almanıza olanak tanır.
  • Gazeteciler veya baskıcı rejimler altındaki vatandaşlar gibi kaybedecek çok şeyi olan insanları koruyarak insan haklarını destekler.
  • Tamamen merkezi olmayan bir sistemdir ve şirketler ya da "vakıflar" tarafından değil, tutkulu bir topluluk tarafından yönetilir.
  • Nihai bir cypherpunk para birimidir.
  • Monero topluluğu, üç adet Tesla Model 3 arabası satın almaya yetecek kadar XMR'yi kitlesel olarak finanse etti. Tesla, araçlarını Monero ile satın almak için destek eklerse, bu arabalar başkalarına yardım etmek için kullanılabilecek kâr amacı gütmeyen kuruluşlara verilecek.

Devamında Monero, kâr amacı gütmeyen kuruluşların bu hakkı kazanması için ne yapması gerektiğini belirtti:

“Bu sayfanın bağlantısını tweetleyin ve topluluğunuzu beğenmeye ve RT yapmaya teşvik edin. İyi bir sosyal medya katılımına sahip olan ve Monero topluluğu tarafından beğenilen kâr amacı gütmeyen kuruluşların her birine Tesla, Monero satın alımları için destek eklerse bir araba verilecek. Tweetler, "Monero" ve #Tesla4XMR kelimelerini ve bu açılış sayfasına bir bağlantı içermelidir.”

İşte yardımcı olacak bir tweet örneği:

“Monero'nun finansal mahremiyet ve özgürlük misyonunu destekliyoruz. Bu tweet'i beğenerek / RT yaparak Tesla Model 3 edinmemize yardımcı olun. Hepimiz Cypherpunk'ız! #Tesla4XMR #Monero”