MyNeighborAlice (ALICE) Neden Düştü? - 04.06.2024

MyNeighborAlice (ALICE), blok zinciri tabanlı ve çok oyunculu bir metaverse oyunudur. Animal Crossing gibi oyunlardan ilham alan MyNeighborAlice, oyuncuların sanal adalar satın alıp satabildiği, NFT'ler toplayabildiği ve yeni arkadaşlar edinebildiği bir platform sunar.

Oyun, geleneksel video oyunlarının eğlenceli öğelerini, blok zinciri ve NFT teknolojileri ile zenginleştirilmiş bir ekosistemde birleştirir. ALICE coin, MyNeighborAlice oyununun yerel kripto para birimidir ve oyun içinde çeşitli ekonomik işlevlere sahiptir. Oyuncular, ALICE coin ile oyun içi varlıklar ve araziler satın alabilir, özel oyun içeriğine erişebilir, yönetişime katılabilir ve oyun içi ödüller kazanabilir.

Son 24 saatlik periyotta ve haber yazım sırasında %20 düşüş gösteren MyNeighborAlice (ALICE) günün en çok düşenleri arasında yer aldı. Dünyanın en büyük kripto para borsası tarafından desteklenen My Neighbor Alice (ALICE) adlı altcoin, büyük bir fiyat artışı yaşadı. Fiyat artışından sonra ALICE ekibi harekete geçerek satış yapma kararı aldı. Bu hamle ALICE fiyatında düşüşe neden olmuş olabilir.