Notcoin (NOT) Neden Yükseldi? - 14.06.2024

Notcoin (NOT), 2024 yılında piyasaya sürülen, Telegram tabanlı bir "oyna-kazan" (play-to-earn) oyunudur ve aynı zamanda bir kripto para birimidir. Kullanıcılar, basit bir "dokun-kazan" mekanizması aracılığıyla NOT token'ları toplayarak kripto para kazanabilirler.

Oyun, Telegram tabanlı olup kullanıcıların Telegram uygulaması üzerinden erişilebilir ve oynanabilir bir yapıya sahiptir. Basit bir oynanış sunan oyun, kullanıcıların ekrana dokunarak NOT token'ları toplamasını gerektirir. Kullanıcılar, oyunu oynayarak ve çeşitli görevleri tamamlayarak NOT token'ları kazanabilirler. NOT, Toncoin (TON) blok zinciri üzerinde çalışır ve TON ekosistemindeki diğer ürünlerle entegredir. Kısa sürede yüksek bir piyasa değeri kazanan NOT, kullanıcılarına kazançlı bir oyun deneyimi sunar.

Son 24 saatte ve haber yazım sırasında %17.21'lik yükseliş gösteren NOT, günün en çok yükselenlerinin arasında yer aldı. Son günlerin en büyük trendleri arasında yer alan tap to earn’ün öncüsü NOT, üzerinde bulunduğu TON ekosisteminin de hareketli olması ile birlikte yayılmaya devam ediyor. Oyun her ne kadar airdrop gerçekleştirmiş olsa da, yeni çıkan oyunların yayılma amacıyla kendi süreçlerine dahil etmiş olmaları NOT’ın kesintisiz şekilde ilerlemesini sağlıyor. Yaşanan bu hareketlilik NOT’ın yükselmesine sebep olmuş olabilir.