Ontology (ONT) Neden Düştü? - 02.01.2024

Ontology açık kaynak kodlu, kimlik ve veri güvenliğine odaklanan, yüksek performanslı bir blokzincirdir. Ontology blokzincirinin altyapısı, zincirler arası işbirliğini ve Layer-2 (Katman-2) ölçeklenebilirliğini destekleyerek işletmelere ihtiyaçlarına uygun bir kurumsal blokzincir tasarlama imkanı sunmaktadır.

Ontology, ana Ontology blokzincirinin üzerine inşa edilmiş çoklu blokzincirlerinin oluşturulmasına izin vermektedir. Sağladığı bu imkan sayesinde Ontology, odaklandığı kurumsal şirketler için birçok çözüm sunmaktadır. Ontology, işletmeleri belirlenmiş kurallar ile tek bir blokzincir kullanmaya zorlamak yerine, teknolojisiyle inşa etmeyi seçen işletmelere kendileri için çalışan bir blokzincir yaratma imkanı vermektedir. Kimlik güvenliği ve veri bütünlüğü ile ilgili sorunları çözmeye odaklanan yüksek performanslı bir blokzincir olan Ontology; işletmelerin, hassas verilerinin kontrolünü elinde tutarken akıllı sözleşmeler ve tokenizasyon gibi blokzincir avantajlarından yararlanmalarını sağlamaktadır. Aslına bakıldığında, Ontology projesinin temel hedefi, blokzincir teknolojisi ve avantajlarını kurumsal şirketlere entegre edebilmektir.

Son 24 saatte %2.45’lik düşüşle birlikte 9,84 TL’den işlem görüyor. Son 7 günde ONT %25.06 yükseliş gösterdi. Fiyat hareketinin aşağı yönlü hareket etmesinde etkili olucak herhangi bir olumsuz haber mevcut değildir. Bugün yaşanan düşüşü 7 günlük yükselişin ardından gelen bir düzeltme hareketi olarak görebiliriz.