Phoenix Global (PHB)-banner-imageKoin İncelemeleri

Phoenix Global (PHB)

Projenin Adı: Phoenix Global

Projenin Belirteci: PHB

Projenin İnternet Sitesi: https://www.phoenix.global/

Projenin Twitter Adresi: https://twitter.com/Phoenix_Chain

Projenin İzahname Adresi: https://static.phoenix.global/Phoenix_Global_Whitepaper.pdf


A. Phoenix Global (PHB) Nedir?

Phoenix Global (PHB), geleceğin tüketici odaklı DApp'lerini (Merkeziyetsiz Uygulamalar) barındıran bir blokzincirdir. Platform; veri, alternatif varlıklar ve diğer maddi olmayan varlık sınıfları gibi gerçek dünya varlıklarının değerini ortaya çıkarmak için blokzincir teknolojisini kullanmayı hedeflemektedir.


B. Phoenix Global (PHB) Neler Sunmaktadır?

Phoenix Global, yeni nesil tüketici odaklı DApp'lere odaklanan bir projedir. Phoenix Oracle, gerçek dünyadaki varlık fiyatlarını blokzincire aktarmaktadır. Phoenix blokzinciri, Binance Smart Chain (BSC), Ethereum, Solana, NEO ve Tron blokzincirlerine bağlanan yan zincirden bağımsız bir protokoldür ve Büyük Veriye Dayalı Yapay Zekayı (AI) desteklemek için Federated Learning kullanılmaktadır.

2020'nin 3. çeyreğinde, planlamalarının ardından APEX Network ve Red Pulse Phoenix, kapsamlı bir kurumsal veri blokzincir platformu oluşturan bir platform olan Phoenix Global’i piyasaya sürdüler. Her iki projenin de kaynaklarını bir araya getirdiği Phoenix Global’de; teknoloji, platformlar, token ekonomileri, token likiditesi, topluluk ve pazarlama gibi kaynaklar sunulmuştur.


C. Phoenix Global (PHB) Teknolojisi

Phoenix Global, kullanıcılarına diledikleri zaman varlıklara kolay bir şekilde ulaşarak yatırımlarına yön verebilme imkanı sunmaktadır. Kullanıcılar için alım satım ve yatırım imkanını kolay bir şekilde gerçekleştirmektedir. Kullanıcılar Phoenix Global sayesinde iki kademeli konsensüs imkanı sunmaktadır.

Phoenix Mainnet (Phoenix Ana Ağı)

Phoenix Mainnet, hızlı ve ölçeklenebilir tüketim sağlayan yeni nesil kurumsal uygulamalar blokzinciridir. Phoenix Mainnet, tüketiciler göz önünde bulundurularak kurumsal işletmeler için tasarlanmıştır. Ölçeklendirmek için oluşturulmuş merkeziyetsiz tüketici uygulamalarının geliştirilmesi ve dağıtılmasını hızlı bir şekilde mümkün kılmaktadır.

Phoenix Oracle

Phoenix Oracle, çeşitli kurumsal dApp ve DeFi alanlarında kullanılan tescilli bir Oracle'dır. BT temel olarak gerçek dünya verilerini blokzinciri ile güvenli, güvenli ve özel bir şekilde bağlamaktadır.

Two-fold Consensus (İki Katmanlı Fikir Birliği Mekanizması)

Dağıtımda performans ve hızın bir kombinasyonu olması ve tüketici dApp'leri için tasarlanmış fikir birliği mekanizmasıdır. Proof of Stake mekanizmasının ait olan DPOS, kullanıcıların varlıklarını kolayca yan ağlara taşımasına yardımcı olmaktadır.


D. Phoenix Global (PHB) Ekip ve Şirketi

Phoenix Global, APEX Network ve Red Pulse Phoenix tarafından 2020 yılında kurulmuş ve piyasaya sürülmüştür.


E. Phoenix Global (PHB) Dijital Varlık Ekonomisi

Phoenix Global ağının yerel tokeni PHB, belirli bir arza sahip olarak oluşturulmamıştır. PHB’nin toplam arzı ise 37.136.775 PHB’dir. 23 Ağustos 2022 itibarıyla dolaşımdaki PHB miktarı, 37.136.774,79 adettir.


F. Phoenix Global (PHB) Değerlendirmesi

Kurumsal işletmelerin merkeziyetsiz uygulamalar oluşturması ve dağıtması için oluşturulmuş Phoenix Global blokzinciri, Binance Akıllı Zinciri (BSC), Ethereum, Solana, NEO ve Tron blokzincirlerine bağlanan yan zincirden bağımsız bir protokoldür. Kullanıcılarının varlıklarını ve merkeziyetsiz uygulamalarını kolayca yan ağlara taşıması için özel olarak tasarlanan Phoenix Global ağı, APEX Network ve Red Pulse Phoenix ortaklığı sonucunda oluşturulmuştur. Aynı zamanda ölçeklenebilirliğe ve hıza odaklanan blokzincir projesi, kurumsal tüketiciler için de çözümler sunmaktadır.