Podcast Dinle Token (PODI) Nedir?-banner-imageKoin İncelemeleri

Podcast Dinle Token (PODI) Nedir?

Projenin Adı: Podcast Dinle Token

Projenin Belirteci: PODI

Projenin İnternet Sitesi: https://www.bitexen.com/ieo/PODI

Projenin Twitter Adresi: -

Projenin İzahname Adresi: https://slashnow.gitbook.io/podi-token/hosgeldiniz/podi-token

Projenin Çıkış Tarihi: 2022

Maksimum Arz: 4.100.000


Podcast Dinle Token (PODI) Nedir?

Podcast Dinle uygulaması, 2020 yılında piyasaya sürülmüş, Türkiye’nin ilk yerli ve kendine özel içeriklere sahip Podcast dinleme uygulamasıdır. Kendi stüdyolarında, profesyonel ekibi tarafından hazırlanmış olan özel içerikleri dinleyicilere kusursuz şekilde iletilmektedir. Çıktığı günden bu yana binlerce kullanıcı tarafından indirilmiş ve içerikleri düzenli olarak takip edilmektedir. Podcast Dinle ile sevdiğiniz program veya programcıların tüm bölümlerini oynatabilir, size özel podcast önerileri keşfedebilir ve dinleme etkinliğinizi yönetebilirsiniz. Sevdiğiniz podcastlere abone olup, Paylaş özelliği sayesinde arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Podcast Dinle uygulaması bünyesinde gündeme dair günlük haberler, günlük köşe yazıları, astroloji yorumları, kişisel gelişim önerileri, magazin dünyasındaki gelişmeler, komedi şovları, spor alanı, gastronomi bilgileri, felsefe sohbetleri, turizm haberleri, sesli kitap serileri, güncel TV programları olmak üzere 24 farklı kategori ve alanında bilgili onlarca yayımcı bulunduruyor.


Podcast Dinle Token (PODI) Neler Sunmaktadır?

Podcast Dinle ile sevdiğiniz program veya programcıların tüm bölümlerini oynatabilir,size özel podcast önerileri keşfedebilir ve dinleme etkinliğinizi yönetebilirsiniz. Sevdiğiniz podcastlere abone olup, Paylaş özelliği sayesinde arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Podcast Dinle Token, token sahiplerine birçok fayda sağlamayı hedeflemektedir. Sağlanacak faydalar duyurular ile belirtilip token sahibi kişiler tarafından kampanya şartlarınca erişilebilir durumda olacaktır. Bu kapsamda sağlanacak faydalar aşağıdakilerle sınırlı olmamak üzere şu şekildedir:

  • Podcast Dinle APP üzerinden, dinledikçe PODI Token ödülü kazanma şansı,
  • Podcast Dinle ‘‘PREMIUM’’ üyelerine özel içerikleri dinleme şansı,
  • Podcast stüdyolarında içerik üreticileriyle birlikte podcast kayıtları alma ve birlikte çalışma fırsatı,
  • Podcast Dinle indirim kodu ile anlaşmalı markalardan indirimler kazanma fırsatı,
  • Podcast Dinle APP üzerinden kişisel Podcast kayıtlarını yayınlama ve erişimini arttırma fırsatı,
  • Podcast Dinle APP içerisindeki NFT kulaklık pazaryerinden kulaklıklar alım-satım veya kiralama şansı yakalama

Podcast Dinle Token (PODI) Teknolojisi

Podcast Dinle firmasına ait Fan Token olan PODI Token, Ethereum blokzinciri üzerinde ERC-20 standartlarında üretilmiş bir hizmet (utility) tokendir. PODI Token, bir utility tokeni olması sebebiyle belirli bir amaç doğrultusunda üretilmiş ve bu amaca yönelik kullanımı olan hizmet kripto parası olarak her zaman taraftar ve kulüp arasındaki etkileşimleri Ethereum blokzinciri üzerinde gerçekleşmesini sağlayarak objektifliği ve güvenirliliği sağlayacaktır.

PODI Token, ismini taraftar grubundan alan Podcast Dinle mobil uygulaması üzerinden kullanılabilecektir. Uygulama üzerinde kullanıcılar PODI Token ile oy verebilecek, açık artırmalara katılabilecek ve özel etkinliklerden hızlıca haberdar olabilecektir.


Podcast Dinle Token (PODI) & Bitexen Club

Kullanıcılar, PODI Token’larını, Bitexen Club üzerinden kullanabilmektedir. Bitexen Club üzerinde kullanıcılar PODI Token ile oy verebilecek, açık artırmalara katılabilecek ve özel etkinliklerden hızlıca haberdar olabilmektedir.

Bitexen Club mobil uygulaması kullanıcıların;

Bitexen tarafından sunulmuş olan taraftar ve sosyal tokenların alım-satımını ve ücretsiz transferini yaptıkları,

Token satın alıp kilitleyerek hediye token kazandıkları,

Sahip oldukları kilitsiz tokenları kilitleyip ödül kazandıkları,

Sahip oldukları kilitsiz tokenları yakarak takımlarını veya sosyal topluluğu destekleyebildikleri,

Anket, yarışma, açık artırma ve diğer etkinliklere ve kampanyalara katılarak, ödül, indirim ve eşsiz deneyimler kazanma fırsatı elde ettikleri mobil uygulamadır.