Polkalastic ve Chainlink Entegrasyonu Duyuruldu

Polkalastic, büyüyen Elastic Finance (EFi) alanında benimsenmeyi ilerletmek amacıyla, Polkalastic olarak bilinen sektörün ilk EFi toplayıcısına güç sağlamak için pazar lideri oracle ağı Chainlink'i entegre edeceğini duyurdu. Yayınlanan duyuruda, Chainlink’in yaygın olarak kullanılan Fiyat Akışı’ndan yararlanarak, kullanıcılara merkezi olmayan oracle hesaplama ile güvence altına alınmış en yüksek kalitede fiyat verileri sağlanacağı belirtildi:

“İlk entegrasyonumuz, yüksek kaliteli varlık fiyatlarını güvenli bir şekilde referans almak ve piyasa değeri verilerini EFi toplayıcımıza aktarmak için Chainlink’in dayanıklı oracle'larını kullanacaktır. EFi toplayıcı, önde gelen esnek kripto para birimlerini, algoritmik sabit koinleri, nakit sistemlerini takip edecek ve gelecekteki esnek varlıkları da kapsayacak şekilde büyüyecek. Chainlink’in merkezi olmayan oracle'larını Polkalastic'e entegre etmek aynı zamanda tam merkeziyetsizliğe doğru geçişimizi de hızlandırıyor. Chainlink oracle ağları, yalnızca geniş bir pazar kapsamı sağlayarak veri manipülasyon saldırılarını önlemekle kalmıyor, aynı zamanda Polkalastic’in toplayıcısının temelini oluşturan kritik veri dağıtım mekanizmasının güvenilirliğini ve herhangi bir merkezi arıza noktasına dirençli olmasını sağlar.”


Polkalastic Nedir?

Polkalastic (POLX) Toplayıcı, sürekli gelişen Elastic Finance endüstrisindeki (EFi) token performansını izlemek için tasarlanmıştır. Toplayıcı, elastik kripto para birimleri, algoritmik sabit koinler, nakit sistemleri ve gelecekteki esnek varlıkları içerecektir. Projeler, pay sahiplerinin sayısı ve tokenin piyasa değeri ile ölçülen topluluk desteğinin değerine göre ağırlıklandırılır.