Polygon Kurucusu Nailwal, POL’e İlişkin Açıklama Yaptı

Polygon'un kurucusu Sandeep Nailwal, büyük çaplı bir güncelleme duyurarak yeni bir token olan POL'u tanıttı. Nailway, X’te yaptığı paylaşımda "POL, MATIC'e yönelik büyük bir teknik yükseltme sağlıyor." ifadesini kullandı.

Nailwal'a göre POL, çok zincirli staking'in aynı faydalarını sunarken restaking ile ilişkili riskleri ortadan kaldıracak. Nailway; POL’un Polygon'un L2'lerden oluşan bir ekosisteme dönüşme ve tek bir zincirde kalmak yerine likiditeyi birbirleri arasında paylaşma yönündeki genişleme planlarıyla uyumlu olduğunu belirtti.

POL'un tanıtım belgesinde Polygon 2.0'ın, yenilikçi bir çapraz zincir koordinasyon protokolü aracılığıyla bir araya getirilen ve kesintisiz çapraz zincir etkileşimlerine sahip çok sayıda zinciri barındıran ZK destekli Katman 2 zincirlerinden oluşan bir takımyıldızına sahip olacağı vurgulandı. Nailwal, Polygon 2.0'da bireylerin POL'yi staking merkezi içinde stake ettiklerini ve böylece ağ içindeki çok sayıda zinciri doğrulamak amacıyla daha sonra POL'yi yeniden alabildiklerini açıkladı.