Polymath (POLY) Neden Yükseldi? - 09.09.2022

Polymath (POLY) son 24 saatte yaklaşık olarak %42 oranında yükseldi. 4.78 TRY’den işlem gören POLY’nin son 24 saatlik işlem hacmi ise 11.825.308.082 TRY’dir. Anlık CoinMarketCap sıralaması 127 ve piyasa değeri 4.502.664.901 TRY’dir.

Polymath (POLY), 9-10 Ağustos tarihleri arasında Blokzincir Futurist Konferansı 2022 Kanada etkinliğine Platin Sponsor olarak katıldı. Çok çeşitli endüstri liderlerinin katılım gösterdiği bu konferansta blokzincir teknolojisi, NFTler, Web3 ve DeFi gibi çeşitli konuları ele alınırken, projeler ile etkileşimde sağlandı. POLY’nin iş birlikleri ve sponsorlu etkinlikleri görüşmek üzere çeşitli ekiplerle bir araya gelmiş olması fiyat hareketinin yukarı yönlü ivme kazanmasına neden olmuş olabilir.


Polymath (POLY) Nedir?

Polymath, Ethereum (ETH) ağı üzerinde çalışan ve blokzincir üzerinde dijital menkul kıymetlerin oluşturulmasına, ihracına ve yönetimine izin veren, teknoloji geliştirmeye odaklanan merkeziyetsiz bir protokoldür. Polymath ST-20 standardı, düzenleme gerekliliklerini tokenların içine yerleştirir ve ticareti yalnızca doğrulanmış katılımcılarla sınırlandırır. Platform, bir güvenlik tokenı oluşturmanın karmaşık, teknik zorluklarını basitleştirir. Multi-trilyon dolarlık finansal menkul kıymetler piyasasını blokzincir ile entegre etme hizmetleri sunar. Poltymath platformunun tokenı POLY’dir.