Polymesh (POLYX) Neden Yükseldi?- 21.04.2023

Polymesh, düzenlemeye tabi varlıklar için özel olarak oluşturulmuş, kurumsal düzeyde izin verilen bir blok zinciridir. Yönetim, kimlik, uyumluluk, gizlilik ve mutabakat ile ilgili zorlukları çözerek eskimiş süreçleri kolaylaştırır ve yeni finansal araçlara kapı açar.

POLYX, Polymesh’in yerel tokenidir. Polyx güvenlik tokenlerinin oluşturulmasını ve yönetilmesini sağlar, yönetişim yoluyla POLYX sahiplerinin katılımını sağlar ve stake etme yoluyla zinciri güvence altına alır.

Doğrulayıcı operatörleri ve staking yapanlar katman 1 blokzinciri güvende tutmak ve blokları doğrulamak için birlikte çalışır. Blokları başarıyla doğrulayan doğrulayıcı operatörleri, Polymesh'in hizmet tokeni olan POLYX ile ödüllendirilir. Staking yapanlar, POLYX'lerini her 24 saatte bir oluşturulan doğrulayıcı havuzuna seçilme şanslarını artırabilmeleri için doğrulayıcı operatörlerine stake eder.

Polymesh (POLYX) son 24 saatte %18.54’lük yükselişle 5,35 TL’den işlem görüyor. Binance, Polymesh’in doğrulayıcı operatörlerinden olacağını duyurdu. Bir doğrulayıcı operatörü olarak Binance, zincire giren işlemleri Polymesh ağına yayınlamadan önce onaylamak için yeni bloklar üretilmesine blokzincirin çalıştırılmasına yardımcı olacaktır. Bu gelişmenin POLYX’in yükselişinin nedenlerinden biri olabileceğini söyleyebiliriz.