QuarkChain Aylık Proje İlerleme Raporu: Ocak 2021 Yayınlandı

Bugün (1 Şubat 2021), QuarkChain’in web sitesinden 61. Aylık Rapor (Ocak 2021) paylaşıldı. Her ayın sonunda geliştirme ilerlemesi, aylık haberler ve etkinlikler dahil olmak üzere aylık raporlar yayınlayan QuarkChain’in, Ocak ayında neler yaptığı ile ilgili olan raporun özeti aşağıdaki gibidir:

1) Geliştirme İlerlemesi

  • Goquarkchain'de blok çalıştırma verimliliği üzerindeki etkilerini test etmek için paralel işlem yürütme sistemi uygulandı.
  • Blok aktarması üzerindeki etkilerini anlamak için EIP-2930 "erişim listesi" uygulandı ve test edildi.
  • Doğrulayıcılara büyük miktarda blok aktarılırken makinenin kaynak kullanımı optimize edildi.

2) Haberler

Donanım Cüzdanı CoolWallet S, QuarkChain Ana Ağ (Mainnet) Koinini Resmi Olarak Destekliyor

Büyük miktarlarda QKC'yi yönetmesi gereken kullanıcılar için, mobil cüzdan ve eklenti cüzdanı dışında daha güvenli cüzdanlara ihtiyaç duyulacaktır. Kullanıcıların varlıklarını daha iyi yönetmelerine olanak sağlamak için, tanınmış donanım cüzdanı üreticisi CoolBitX ile bir iş birliğine varan QuarkChain’in, mainnet 2.0 Bigbang’inin piyasaya sürülmesiyle, CoolBitX’in CoolWallet S’i ana ağ QKC koininin depolanmasını ve aktarılmasını destekleyebilecek.

QuarkChain, Teknolojik Açıdan En Yenilikçi Kamu Zinciri Ödülünü “PARTY AWARD 2020” Kazandı

Çin'in en etkili kripto medyalarından biri olan PANews, ünlü veri ajansları ve endüstri medyasıyla birlikte ilk PARTY (PANews'in Yıllık Geçmişe Bakışı) seçimini düzenledi. Bu seçimde 7 kategori ve 19 ödül vardı. Bir aydan fazla süren inceleme ve oylamadan sonra, 120 proje / işletme ve 46 kişi nihayet çeşitli “PARTY AWARD 2020” ödüllerini kazandı. QuarkChain, bu ödülü kazanarak her yıl teknolojik açıdan en yenilikçi halka açık zincir ödülüne de layık görülmüş oldu.