Bitexen Ağustos 2021 Aylık Raporu-banner-imageBlog

Bitexen Ağustos 2021 Aylık Raporu

1- 17 yeni #coin Bitexen’de! $AXS, $FTT, $OGN, $ALPHA, $DODO, $SUPER, $AUDIO, #C98 , #TRU, #CTSI, #MINA, #FIS, #EPS, #LINA, #FLOW, #POLY ve $DEGO coinlerini listeledik! İster cepte, ister web'de, 145 dijital varlıkla alım-satım yapma ayrıcalığı Bitexen'de!

coin12.jpg


2- Bitexen olarak ana sponsor olduğumuz Bitexen Yaz Konserlerinde Zeynep Bastık ve Murat Dalkiliç sevenleriyle bir araya geliyor!

konser12.jpg


3- Türkiye’nin en aktif NFT pazaryeri Babylons’a yatırımcı olmaktan gurur duyuyoruz! DappRadar verilerine göre Temmuz'da kendi ağında birinciliğe, diğer tüm ağlarda ise beşinciliğe kadar yükselen NFT pazaryeri Babylons’a tohum (erken aşama) yatırımcı olduk. Hoş geldin @babylonsNFT !

babylon12.png


4- Ana sponsorluğumuzda gerçekleştirilen Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri’nde gerçekleşen açık artırmada, gelirinin tamamı @ahbapplatformu 'na yangında zarar gören vatandaşlar için bağışlanan Berna Narmanlı Arpacı’ya ait tabloyu Bitexen olarak satın aldık. İyi ki varsın Ahbap!

ahbap12.png


5- 22. BTXN Coin Yakımı Gerçekleşti! Toplam 128.229,11 #BTXN Coin yakıldı.

yakım12.jpg


6- Bitexen sponsorluğunda Tesfed Türkiye Kupası İsfanbul'da gerçekleşti!

tesfed12.png


7- Bitexen ile Koin Bülteni Instagram canlı yayınında piyasanın haftalık durumunu sizler için değerlendiriyor! Koin Bülteni kurucularından Fatih Taşdemir ve Bitexen Araştırma Uzmanı İlker Yıldız "Bitexen ile Haftalık Piyasa Analizi" yayınını her hafta gerçekleştiriyor.

gorsel-3.jpg