Red Pulse Phoenix (PHB) Neden Düştü? -19.05.2023

Phoenix Global (PHB), geleceğin tüketici odaklı DApp'lerini (Merkeziyetsiz Uygulamalar) barındıran bir blokzincirdir. Platform; veri, alternatif varlıklar ve diğer maddi olmayan varlık sınıfları gibi gerçek dünya varlıklarının değerini ortaya çıkarmak için blokzincir teknolojisini kullanmayı hedeflemektedir.

Phoenix Global, yeni nesil tüketici odaklı DApp'lere odaklanan bir projedir. Phoenix Oracle, gerçek dünyadaki varlık fiyatlarını blokzincire aktarmaktadır. Phoenix blokzinciri, Binance Smart Chain (BSC), Ethereum, Solana, NEO ve Tron blokzincirlerine bağlanan yan zincirden bağımsız bir protokoldür ve Büyük Veriye Dayalı Yapay Zekayı (AI) desteklemek için Federated Learning kullanılmaktadır.

2020'nin 3. çeyreğinde, planlamalarının ardından APEX Network ve Red Pulse Phoenix, kapsamlı bir kurumsal veri blokzincir platformu oluşturan bir platform olan Phoenix Global’i piyasaya sürdüler. Her iki projenin de kaynaklarını bir araya getirdiği Phoenix Global’de; teknoloji, platformlar, token ekonomileri, token likiditesi, topluluk ve pazarlama gibi kaynaklar sunulmuştur.

PHB, son 24 saatte %9.86 düşüşle birlikte yaklaşık 17.42 TL’den işlem görüyor. Global bir kripto varlık platformunun USDT teminatlı PHB sözleşmesini başlattı. Buna rağmen PHB’de düşüş gözlemlendi. PHB’deki bugünkü düşüşü düzeltme hareketi olarak görebiliriz.