Ripple'dan Önemli Hamle: İki Ülkede Kripto Para Hizmeti Başlattı

Ripple Labs (#XRP), Brezilya ve Avustralya'da şirketlerin kripto para alma, satma ve tutma hizmetlerini tek bir kalemde kolay ve hızlı bir şekilde sağlamak için "Likidite Merkezi" açacağını duyurdu.

Ripple tarafından 14 Eylül Perşembe günü yapılan açıklamada atılacak bu adım ile birlikte şirketler kripto para kapsamındaki işlemleri kullanıcı dostu ve kolaylaştırılmış bir şekilde gerçekleştirebilecek. Halihazırda Kaliforniya, Pennsylvania, Georgia gibi ABD'nin 35 eyaletinde kullanılan hizmet Ripple'ın attığı bu adım ile birlikte ABD dışında da faaliyete geçmiş ve kapsamı globale taşınmış olacak.

Şirketin CEO'su Garling House gerçekleştirilen yeni adım ile ilgili yaptığı açıklamalarda halihazırda Brezilya ve Avustralya'daki bağlantılarını kurulan Liquidity Hub ile birlikte daha da güçlendirdiklerini belirtti. Ayrıca şirketlere ihtiyaçları olan likidite çözümlerini geleneksel çözümlere nazaran çok daha etkili bir şekilde sunduklarını ifade etti.

Kripto paraların ödeme transferleri kapsamında sunduğu avantajlar Ripple'ın kurumsal şirketler ile sürdürdüğü iş birlikleri ve Liquidity Hub gibi çözümler ile dünya çapında yayılmaya devam ediyor.