Roche, Symbol Destekli dHealth Network Blokzincirine Katıldı

NEM, dün (31 Mayıs Pazartesi günü), resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile Symbol destekli dHealth Network blokzincirine, dünyanın önde gelen ilaç şirketlerinden biri olan Roche’un katıldığını duyurdu. Duyuruya göre Roche, dHealth merkeziyetsiz kamu blokzincirine hizmet eden ve normal doğrulayıcılardan çok daha güçlü donanımlar gerektiren süper doğrulayıcılarından birini işletecek.

DHealth Network, sigorta şirketleri, sağlık hizmeti sağlayıcıları, araştırmacılar ve hastalar gibi tüm sağlık hizmeti paydaşlarına açıktır. DHealth, diğer çözümlerin yanı sıra şifreli tanımlayıcılar, veri erişim çözümleri ve dijital para birimleri aracılığıyla ödeme mutabakatı sunarak bir sağlık ekosistemini iyileştirebilir.

DHealth Ağında bir “Süper Doğrulayıcı” çalıştırmak, katılımcı şirketlerin hızlı bir şekilde ölçeklenebilir blokzincir uygulamaları oluşturmasına ve güvenli, eşler arası değer aktarımları da dahil olmak üzere dijital olarak etkinleştirilmiş bir ekosistem yaklaşımı vizyonlarını sürdürmelerine olanak tanır.