Shiba Inu (SHIB) Topluluğu Shibarium Öncesinde VIP Network Uygulamasını Başlattı

SHIB topluluğu, Shibarium için bekleyişini sürdürürken, Shiba Inu topluluğunun bir üyesi işi bir adım daha ileri götürerek bir sosyal ağ sitesi açtı. SHIB Dream adını kullanan üye, ShibArmy.VIP sosyal ağını başlattı. Kullanıcı dostu arayüz, kayıtlı herhangi bir kullanıcının SHIB topluluğunun en önde gelen üyelerini takip etmesine, hashtag'leri takip etmesine ve hatta iş fırsatlarını aramasına olanak tanıyor.

SHIB Dream, ayrıca ShibArmy.VIP Android ve iOS uygulamalarının Ocak 2023'ten itibaren kullanıma sunulacağını açıkladı. SHIB Army VIP Uygulaması, topluluk etkinlikleri, haberler ve diğer faaliyetler için bir geçit görevi görecek.

Geçtiğimiz günlerde Shiba Inu'nun (SHIB) arkasındaki önemli geliştiricilerden biri, merakla beklenen SHIB Katman-2 blokzincirinin piyasaya sürülmesinin yakın olduğunu ima etmişti.

Shiba Inu'nun Shytoshi Kusama takma adlı baş geliştiricisi Twitter’daki 864.000 takipçisine Shibarium'un "çok yakında" geleceğini söylemişti.

Kusama şu ifadeleri kullanmıştı:

"Dünyanın yarısından fazlasına mutlu tatiller. Shibarium ne zaman? Lütfen çok yakında geleceğini bilin; ancak insanların aileleriyle geçirecekleri çok önemli bir zamanda (veya bunun sonucundaki yeni yıl partisi zamanında) değil. Önümüzdeki günlerin tadını çıkarın. Gelecek yıl insanlık için önemli bir yıl olacak."