Signal Kullanıcıları MobileCoin'de Kripto Para Desteği İçeren Yeni Bir Ödeme Özelliğini Test Edebilir

Şifreli mesajlaşma hizmeti Signal, bazı kullanıcıların kripto para birimi desteği içeren yeni bir ödeme özelliğini test etmesine izin vermeye başladığını bir blog gönderisinde duyurdu:

“Signal'deki ödemelerin hızlı, özel olmasını ve mobil cihazlarda iyi çalışmasını istiyoruz. Destek eklediğimiz ilk ödeme protokolü, kendi para birimi MOB olan MobileCoin adlı gizlilik odaklı bir ödeme ağıdır.”

Şu anda bu özelliğe yalnızca Birleşik Krallık'taki kullanıcılar erişebiliyor, ancak Signal ekibi daha fazla geri bildirim aldıkça beta sürümünü genişletmeyi planladıklarını da belirtti. Bu yeni entegrasyon, MobileCoin'in Future Ventures ve General Catalyst'in desteğiyle Seri A fonunda 11 milyon dolardan fazla para toplamasından birkaç hafta sonra geldi. Bu sayede kullanıcılar, yeni “Signal Payments” özelliğini kullanarak para gönderip alabilir, bakiyelerini takip edebilir ve işlem geçmişlerini inceleyebilir. Signal herhangi bir işlem bilgisine erişemez ve kullanıcılar yeni bir uygulama veya hizmete geçmek isterlerse paralarını istedikleri zaman transfer edebilirler.