Solrise ve Civic, Solana'da İlk İzinli DEX'i Başlattı

Merkezi olmayan yatırım protokolü Solrise ile kimlik doğrulama platformu Civic arasındaki ortaklık, Solana'da kurumsal yatırımcılar için dijital kimliğe dayalı izinli erişim sağlayan zincir üstü merkeziyetsiz borsa alım satım platformu (DEX) imkanı oluşturuyor.

Solrise DEX Pro, katılımcıların ticaret yapabilmelerini sağlamadan önce doğrulama için gerekli standartları karşılayıp karşılamadığını belirlemek için bir uyumluluk girdisi olarak Civic Pass'i kullanır. Kullanıcılar, Solrise DEX Pro'dan Civic'in kimlik doğrulamasını kullanmaya yönlendirilir ve daha sonra DEX'te ticarete izin vermek için Civic Pass tarama sürecinin sonuçlarını kullanır.

Civic CEO'su Chris Hart konuyla ilgili şunları söyledi:

“İzin verilen bir DEX, kurumsal yatırım da dahil olmak üzere, defi ekosisteminde daha fazla katılımcının yolunu açıyor. Bireyleri, dijital kimliklerini ve yeni finansal sistemlerimizi özenle koruyan teknolojiler inşa ediyoruz. Solrise'da değerlerimizi paylaşan ve nihayetinde daha geniş sektöre fayda sağlayacak daha yüksek bir standart belirlemek için bizimle birlikte çalışan bir ortak bulduk.”