Tarım Teknolojileri Girişimi Blocery ile IOST Ortaklık Kuruyor

Geçen gün yapılan bir açıklamada, ultra hızlı, ölçeklenebilir blokzinciri projesi IOST, Dağıtık Defter Teknolojisi (DLT) aracılığıyla tarım ürünlerinin dağıtımında devrim yaratmak için blokzinciri firması Blocery ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Blocery, kendisini tarım teknolojisi alanında önemli bir güç olarak görüyor. Blocery, 2017'den beri Güney Kore hükümeti ile tarım tedarik zincirini basitleştirme hedefi doğrultusunda çalışıyor ve ana şirketi olan EzFarm, 10 milyon doları aşan satışları olan bir tarımsal firma olarak hizmet vermektedir.

Temelde, Blocery, tedarik zincirindeki malların dağıtımıyla ilgili mevcut sorunları çözmek amacıyla tarımsal ürünler için blokzincir teknolojisinden yararlanan bir blokzincir hizmeti şirketidir.

Blocery'nin ana şirketi EzFarm, 80'den fazla çalışanı istihdam ediyor ve tarım endüstrisinde blokzincir teknolojisini uygulamak için ayrı bir blokzincir bölümü bulunmaktadır.

Resmi duyuruya göre, ortaklık aracılığıyla IOST, yüksek kaliteli, etkili merkezi olmayan uygulamaları (dApps) IOST ekosistemine entegre etmeyi planlıyor. Aynı zamanda, Blocery IOST'un denizaşırı ağından yararlanarak kendisini küresel bir güce dönüştürmeyi hedefliyor.