TATIL Token (TATIL) Nedir?-banner-imageKoin İncelemeleri

TATIL Token (TATIL) Nedir?

Projenin Adı: TATIL Token

Projenin Belirteci: TATIL

Projenin İnternet Sitesi: https://www.bitexen.com/ieo/TATIL

Projenin Twitter Adresi: -

Projenin İzahname Adresi: https://statics.bitexen.com/ieo-whitepapers/TATIL.pdf

Projenin Çıkış Tarihi: 2022

Maksimum Arz: 15.000.000


TATIL Token (TATIL) Nedir?

1997 yılında Türk turizmine yeni bir anlayış getirmek için çıktığımız bu yolda; hizmet anlayışının çıtasını yükseltmek, daha güvenli bir turizm sektörü yaratmak, yeniliklere açık ve fark yaratan bir firma olmayı ilke edindik. Şu an geldiğimiz noktada sektöre yön veren, yüzlerce kişiyi istihdam eden, milyonlarca kişiye hizmet veren bir firma olmanın gururu içindeyiz. Türkiye’de turizmin en köklü ve öncü kurumlarından biri olan Tatilbudur Grubu, Tatilbudur. com, GTC, Tatilbudur MİCE , ve TBC markaları ile Türk turizme yön veren şirketler arasında yer alıyor. Kurulduğumuz ilk günden beri, hizmet kalitesinden ödün vermeyen yapımız ve müşteri memnuniyeti odaklı bakış açımız ile misafirlerimizin harika, renkli ve unutulmaz anılar biriktirmesine aracılık etmekteyiz Yurt içinde anlaşmalı binin üzerinde otel ve tatil köyü, yurt dışında ise yaklaşık 60 destinasyonu kapsayan tur paketleri sunan grup, ayrıca yurt içi kültür turları, şirketlere özel hizmetler, uçak bileti, araç kiralama gibi birçok hizmeti de misafirlerine sunuyor.


TATIL Token (TATIL) Neler Sunmaktadır?

Tatil Token, Tatilbudur. com ekosistemi içerisinde kullanıcılarının sadakat programlarından faydalanmasını sağlayan blokzincir temelli bir varlıktır. Tatil Token ile kullanıcılar birçok avantaja erişebilecek, Tatilbudur ürünlerine erken ya da avantajlı şekillerle sahip olabileceklerdir. Tatil Tokenlar sahipleri, sahip oldukları Tatil Token ile Bitexen’in, Exenpay’in ve Tatilbudur’un topluluk şirketleri, bağlı kuruluşları veya iştiraklerinin yönetim kurulları ve/veya genel kurullarında olmakla sahip olunabilecek yönetim ayrıcalıkları ve sorumluluklarına, genel kurul toplantılarda oy kullanma hakkına veya yönetim kurulu haklarına ya da imtiyazlarına hiçbir şekilde sahip olmayacaktır. Bu doğrultuda Tatil Token, sahiplerine, bu şirketler üzerinde herhangi bir mülkiyet veya hisse hakkı sağlamaz, bu şirketlerin sermayesine, temettülerine, gelirlerine, varlıklarına veya yönetimine katılma hakkı vermez, bu şirketlerin tasfiyesinden kaynaklanan kar, zarar, varlık, yükümlülük ve/veya gelir payına katılma hakkı vermez.

Tatil Token ile elde edilecek avantajlardan bazıları şu şekildedir:

  • Otellerde erken rezervasyon öncesinde ilave indirimle ön satışa erişim hakkı, ayrıcalıklı indirimler ve ürün bazlı indirimlerden yararlanma imkanı,
  • Uçak bileti alımlarında hizmet bedeli indirimleri ve indirimli transfer hakları
  • Konserlere özel etkinliklerde özel indirimler, katılım limitlerinde öncelik, ayrıcalıklı erişim hakkı gibi birçok hak Tatil Token sahiplerinin olacaktır.

Ethereum ağı üzerinde ERC-20 standartlarında oluşturulan Tatil Token, beş yıllık bir dağılım planı ile hazırlanmış ve düşük enflasyon değerine sahip bir hizmet tokeni olarak tasarlanmıştır. Token ekonomisi, tokenin finansal istikrarı ve değeri kaybetmemesi amacıyla 2026 yılında son bulacak şekilde planlanmıştır. Tatil Tokene yönelik yakım faaliyetleri ve planlaması ise gelecek izahname güncellemelerinde belirtilecektir.

Tatil Token, kampanya bazlı ve periyodik geri alımlar gerçekleştirilerek dolaşımdaki ve rezervlerde yer alan tokenlerin azalmasını hedefleyecektir. Bu kapsamda 5 yıllık periyodun sonucunda dolaşımdaki tokenlerin %10’unun azalması hedeflenmektedir. Gerçekleştirilecek geri alım ve yakım etkinlikleri resmi kanallardan duyurularak gerçekleştirilecektir.


TATIL Token (TATIL) Teknolojisi

Tatil.budur firmasına ait Fan Token olan TATIL Token, Ethereum blokzinciri üzerinde ERC-20 standartlarında üretilmiş bir hizmet (utility) tokendir. TATIL Token, bir utility tokeni olması sebebiyle belirli bir amaç doğrultusunda üretilmiş ve bu amaca yönelik kullanımı olan hizmet kripto parası olarak her zaman taraftar ve kulüp arasındaki etkileşimleri Ethereum blokzinciri üzerinde gerçekleşmesini sağlayarak objektifliği ve güvenirliliği sağlayacaktır.

TATIL Token, ismini taraftar grubundan alan Tatilbudur mobil uygulaması üzerinden kullanılabilecektir. Uygulama üzerinde kullanıcılar TATIL Token ile oy verebilecek, açık artırmalara katılabilecek ve özel etkinliklerden hızlıca haberdar olabilecektir.


TATIL Token (TATIL) & Bitexen Club

Kullanıcılar, TATIL Token’larını, Bitexen Club üzerinden kullanabilmektedir. Bitexen Club üzerinde kullanıcılar TATIL Token ile oy verebilecek, açık artırmalara katılabilecek ve özel etkinliklerden hızlıca haberdar olabilmektedir.

Bitexen Club mobil uygulaması kullanıcıların;

Bitexen tarafından sunulmuş olan taraftar ve sosyal tokenların alım-satımını ve ücretsiz transferini yaptıkları,

Token satın alıp kilitleyerek hediye token kazandıkları,

Sahip oldukları kilitsiz tokenları kilitleyip ödül kazandıkları,

Sahip oldukları kilitsiz tokenları yakarak takımlarını veya sosyal topluluğu destekleyebildikleri,

Anket, yarışma, açık artırma ve diğer etkinliklere ve kampanyalara katılarak, ödül, indirim ve eşsiz deneyimler kazanma fırsatı elde ettikleri mobil uygulamadır.