Theta Network ve Shout Factory TV İş Birliği Gerçekleştirdi

Shout Factory TV resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklama ile Theta Network ve Shout Factory TV’ini iş birliği gerçekleştirdiği duyuruldu.

Shout Factory TV Nedir?

Shout Factory TV, bir dijital eğlence yayın hizmetidir. Shout Factory TV, büyük stüdyolardan, bağımsız yapımcılardan ve kendine özgü eğlence kütühanesinden oluşan orijinal programların, TV şovlarının ve filmlerin yer aldığı bir platformdur.

Theta Network Nedir?

Theta Network, video yayın (streaming) hizmeti sağlamak için ortaya çıkarılmış blokzincir tabanlı bir ağdır. Theta Network’ün amacı, video yayın (streaming) endüstrisinin karşılaştığı problemleri belirleyerek bu problemlere çözüm sağlamaktır.

Theta Network diğer yayın platformlarının aksine yüksek yayın kalitesi, maliyet avantajı ve merkeziyetsizlik sağlamaktadır. Theta blokzincirinde doğrulayıcılar ağa katılarak bant genişliklerini paylaşabilmekte ve bu sayede yüksek kalite, düşük maliyetle sağlanmaktadır. Ayrıca Theta Network, hem platformdaki doğrulayıcıların hem de izleyicilerin kazanç elde edebileceği bir sistem kurmuştur. Doğrulayıcılar paylaştıkları bant genişlikleri sayesinde, izleyiciler de katıldıkları yayın süresince Theta Fuel elde edebilmekte ve bunları Theta’ya çevirebilmektedir. Theta Network sağladığı hizmetlerle hem izleyici hem de içerik üreticisine maksimum kazanç elde etme fırsatı sunmaktadır.