TomoChain Ağ Yükseltmesi - Zorro Sürümü

Zorro Yükseltmesinin 22 Ocak 2021 tarihi için tahmin edilen 30.915.660 bloğunda etkinleştirilmesi planlanıyor. Daha sonrasında TomoChain, v2.3.0'a güncellenecek. Bu yükseltme aşağıdaki özellikleri etkinleştirecek:

EVM Güncellemesi - Solidity v0.6.6 Desteği

Ekosistemdeki ortaklarını ve ürün geliştirmeyi en son özelliklerle desteklemek için TomoChain, EVM'sini (Ethereum Sanal Makinesi) Solidity'nin mevcut sürümünü içerecek şekilde yükseltiyor. Bu yükseltme, geliştiricilerin diğer EVM zincirlerinden TomoChain'e minimum özelleştirme ile kodu kolayca dağıtmasına olanak tanıyacak. TomoIssuer ve TomoBridge'in son güncellemesinin yanı sıra, Zorro'nun etkinleştirilmesi TomoChain ve Ethereum'un birlikte çalışabilirliğini artıracak.

TomoP Kod Entegrasyonu - Mainnet (Ana ağ) Lansmanı için Hazırlık

Zorro Sürümü, Protokol TomoP: Gizlilik Paketi'ne özel bir kod içerir. TomoP, bir aracı gerektirmeden 4 saniyenin altında en hızlı özel gönderimlere olanak tanıyan EVM uyumlu ilk özel işlem protokolü olacak. Zorro Sürümü, TomoChain’in DeFi-merkezli Katman 1 Protokolü Trifecta: TomoZ, TomoX ve TomoP'yi etkinleştirmek için gereken teknik gereksinimleri tamamlayacak.