TomoChain, UrBox ile İş Birliğini Duyurdu

TomoChain, bugün (9 Mart Salı günü) yaptığı bir paylaşım ile yeni dijital ödül ve sadakat platformu TomoBox'ın lansmanıyla birlikte UrBox ile birlikte tüketici pazarına girmekten heyecan duyduğunu belirtti.

UrBox, işletmelerin ödül ve sadakat programlarını sürekli büyüyen 200'den fazla marka ve 10.000'den fazla kabul edilen çevrimiçi ve çevrimdışı mağazadan oluşan bir ağla entegre etmelerini sağlayan, Vietnam menşeli dev bir dijital hediye ve sadakat platformudur. Müşterileri arasında Shopee, Tiki, VP Bank, Seabank, Viettel, Bao Viet & Grab Reward gibi Vietnam'ın önde gelen şirketleri bulunmaktadır.

Yeni piyasaya sürdükleri TomoBox, TOMO kullanıcılara yiyecek, eğlence ve seyahat gibi çok sayıda tüketim alanında hediye kartlarını kullanabilecekleri çeşitli seçenekler sunuyor. Duyuruda hediye kartı kuponlarının ve en iyi indirimli fırsatların yalnızca TOMO topluluğu için geçerli olacağı da belirtiliyor. Hediye kartlarının, tüketicilerin ilgi ve isteklerine hitap edebilmek için bir fırsat sunduğunu söyleyen TomoChain ve UrBox, blokzinciri geleneksel tüketici pazarına entegre ediyor. Her iki taraf da blokzincir kullanımını gerçek hayattaki kullanım örnekleriyle daha da genişletmeyi ve Vietnam'da kitlesel kullanımı hızlandırmayı umuyor.

TomoChain CEO'su Long Vuong, bu iş birliği ile ilgili şu şekilde bir açıklamada bulundu:

“TomoChain, günlük hayatta blokzincir kullanılabilecek bir fırsat daha yaratmaktan büyük heyecan duyuyor. Vietnam pazarından başlayarak ve kısa süre sonra uluslararası arenaya ulaşarak, blokzincirin benimsenmesini daha da derinleştirmek için UrBox ile iş birliğimizin sonucu konusunda olumluyuz.”