TRC20-USDT Dolaşım Miktarı ERC20-USDT Miktarını Aştı!

TRON’un kurucusu olan Justin Sun, bugün (20 Nisan Salı günü) Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşım ile TRON ağındaki TRC20-USDT dolaşım miktarının 25.9 milyar doları aştığını duyurdu:

“TRON ekosistemi ve topluluğu için büyük bir gün daha. TRON ağında Tether tarafından ihraç edilen TRC20-USDT dolaşım miktarı 25.9 milyara ulaşarak, ERC20-USDT dolaşımını çoktan aştı. Sizce 30 milyarı ne zaman geçeceğiz?”

Tether'in resmi istatistikleri, TRC20-USDT'nin toplam dolaşımının, Ethereum tabanlı USDT'nin arzını ve piyasa değerini aşarak 25 milyar doları aşan devasa bir piyasa değeri ile 25.9 milyarı aştığını gösterdi. Böylelikle Nisan 2019'da, piyasaya çıkışından sadece iki yıl sonra TRC20-USDT, ERC20-USDT'yi geride bırakmış oldu.

TRON'un kurucusu ve BitTorrent'in CEO'su olan Justin Sun, şu şekilde bir açıklamada bulundu:

“Bu, USDT'nin TRON'daki toplam dolaşımının Ethereum'daki USDT'yi geçtiği tarihi bir andır. Tüm TRON ekosistemi için azim ve çalışkanlıkla gelen zor kazanılmış bir başarıdır. TRON tabanlı USDT'nin yüz milyonlarca kullanıcı için en iyi seçenek haline geldiğini ve TRON'un başka bir adım attığını görmek beni çok mutlu etti. Gelecekte, TRON tabanlı USDT, kripto ile gerçek dünya arasında en istikrarlı köprü görevi görecek ve insanları daha geniş bir blokzincir dünyasına tanıtacak.”