Umbrella Network Elrond ile Ortaklığını Duyurdu

Umbrella Network, herkesin, her yerde evrensel olarak erişilebilen yüksek bant genişliğine sahip, şeffaf bir finansal sistemin omurgasını oluşturan hızlı, ölçeklenebilir ve güvenli blokzinciri platformu Elrond ile işbirliğini duyurdu. Spesifik olarak, Elrond, blokzincirindeki iş hacmi, yürütme hızı ve işlem maliyetlerinde 1.000 kat iyileştirme getiriyor.

Elrond Network, gerçekte her türlü işlemi depolayabilen ve ayrıca bunu son derece yüksek hızlarda yapabilen, iyi bilinen bir blokzinciri altyapısıdır. Blokzincirleri, düşük maliyetler ve anında kesinlik ile büyük miktarlarda işlem yapmak için parçalama kullanır. Süper hızlıdır, blokzincirleri arasında işlem yapar ve DeFi alanında çok fazla ilgi ve akıl paylaşımı kazanmıştır.

Artık Umbrella oracle hizmetlerini Elrond'un yüksek hızlı birlikte çalışabilir para piyasasına sunacak ve Elrond operasyonlarının sorunsuz bir şekilde devam etmesini sağlayacak doğru, en güncel zincir dışı verileri getirecek. Umbrella'nın fiyat akışları güvenli, ölçeklenebilir, merkezi olmayan ve manipülasyondan uzak tutar. Ek olarak, Elrond'un EGLD fiyat akışı Umbrella'nın veri setlerine eklenecek.

Umbrella Network Ortağı Sam Kim, Elrond için farklı blokzincirleri arasında değer taşımada anlamlı bir rol oynamak heyecan verici. İki teknoloji grubumuzu bir araya getirmekten ve bir sonraki DeFi yenilikleri dalgası için yeni bir performans standardı belirleyecek veri aktarımı ve işleme hızlarını birlikte sunmaktan heyecan duyuyoruz, şeklinde açıklama yaptı.