Vanspor Token (VAN) -banner-imageKoin İncelemeleri

Vanspor Token (VAN)

Projenin Adı: Vanspor Token

Projenin Belirteci: VAN

Projenin İnternet Sitesi: https://www.bitexen.com/ieo/VAN

Projenin Yeni İzahname Adresi: https://statics.bitexen.com/ieo-whitepapers/VANV2.pdf

Projenin Çıkış Tarihi: 2021

Maksimum Arz: 1.000.000 VAN


A. Vanspor Token Nedir?

Vanspor Token, Ethereum blokzinciri üzerinde ERC-20 standartlarında üretilmiş bir hizmet (utility) tokendir. Vanspor Token, bir utility tokeni olması sebebiyle belirli bir amaç doğrultusunda üretilmiş ve bu amaca yönelik kullanımı olan hizmet tokeni olarak her zaman taraftar ve kulüp arasındaki etkileşimleri Ethereum blokzinciri üzerinde gerçekleşmesini sağlayarak objektifliği ve güvenirliliği sağlamaktadır. Vanspor Token, değerini kulüp başarısı ve taraftar etkileşiminden almaktadır.


B. Vanspor Token Neler Sunmaktadır ?

Vanspor Token (VAN) bir taraftar tokeni olarak sahiplerine çeşitli avantajlar ve eşsiz deneyimlerin yanında, kulüp kararlarında da etkin olma fırsatı sunabilmektedir. Taraftarlar sadece bir token sahibi olmaktan öteye geçerek birçok taraftarın hayalindeki etkinlikleri de gerçekleştirme imkanına sahip olarak taraftar token ekosisteminin içerisinde yaşayan bir parça olarak dahil olabilecektir. Vanspor Token (VAN) sahiplerinin yararlanabileceği faydalara aşağıda yer verilmiştir.

Söz konusu faydaların tamamının Vanspor Token (VAN) sahiplerine, her zaman veya eş zamanlı olarak sunulması zorunlu olmayıp aşağıda sıralanan seçenekler arasından Vanspor Token (VAN) sahiplerinin yararlanacağı faydaları belirleme hakkı tamamen Vanspor’a aittir ve sağlanacak faydalar aşağıda sıralanan seçenekler arasından olmak şartıyla zaman zaman değiştirilebilir.

Bu avantajlar aşağıda yer alan liste ile sınırlı olmamak koşulu ile şu şekildedir:

  • Kulüp kararlarına katılma (Transferler, hazırlık kampı, maç müziği vb.),

  • Transferlerle ve maça çıkan oyuncularla ilgili fikirlerini aktarma (Arzu edilen transfer oyuncu, maçın yıldızı, ilk 11 tercihi vb.),

  • Takım ve kulüp üyeleri ile özel aktiviteler (Tanışma, yemek, fotoğraf çekimi vb.),

  • İmzalı kulüp ürünleri (Maç topu, forma, atkı, bayrak, poster vb.),

  • Maça ve kulübe özel aktiviteler (VIP bilet, stadyum turu, deplasman seyahati vb.),

  • Futbolcularla sahaya çıkma (Takımla antrenman, kaleciye penaltı atma, frikik yarışması vb.).


C. Vanspor Token Teknolojisi

Vanspor Token, Ethereum blokzinciri üzerinde ERC-20 standartlarında üretilmiş bir hizmet (utility) tokendir. Değerini kulüp başarısı ve taraftar etkileşiminden alan Vanspor Token (VAN); taraftarına sunacağı fırsatlar, hediyeler ve benzeri avantajlar ile taraftar ve kulüp arasında bir köprü görevi görecektir.

Vanspor Token, bir utility tokeni olması sebebiyle belirli bir amaç doğrultusunda üretilmiş ve bu amaca yönelik kullanımı olan hizmet tokeni olarak her zaman taraftar ve kulüp arasındaki etkileşimleri Ethereum blokzinciri üzerinde gerçekleşmesini sağlayarak objektifliği ve güvenirliliği sağlayacaktır. Bu kapsamda taraftarlar kulübüne destek olmak, görüşlerini aktarmak ve çeşitli fırsatlardan faydalanmak amacı ile Vanspor Token ekosistemine katılabilirler. Vanspor Token, bu izahnamede de belirtildiği üzere projenin finansal istikrarını koruyacak token ekonomisine göre hareket edecek ve taraftarına belirttiği hizmetleri sunarak başarılı bir proje olmasını sağlayacaktır. Aynı zamanda taraftar ve kulüp arasında kurduğu etkileşim dolayısıyla Vanspor Token bir sadakat tokeni olarak değerlendirilebilir.


D. Vanspor Token & Bitexen Club

Kullanıcılar VAN Token’larını, Bitexen Club üzerinden kullanabilmektedir. Bitexen Club üzerinde kullanıcılar Vanspor Token ile oy verebilecek, açık artırmalara katılabilecek ve özel etkinliklerden hızlıca haberdar olabilmektedir.

Bitexen Club mobil uygulaması, kullanıcıların;

  • Bitexen tarafından sunulmuş olan taraftar ve sosyal tokenların alım-satımını ve ücretsiz transferini yaptıkları,

  • Token satın alıp kilitleyerek hediye token kazandıkları,

  • Sahip oldukları kilitsiz tokenları kilitleyip ödül kazandıkları,

  • Sahip oldukları kilitsiz tokenları yakarak takımlarını veya sosyal topluluğu destekleyebildikleri,

  • Anket, yarışma, açık artırma ve diğer etkinliklere ve kampanyalara katılarak, ödül, indirim ve eşsiz deneyimler kazanma fırsatı elde ettikleri mobil uygulamadır.