VRJAM ve Polygon Metaverse'de VR Tabanlı Arena İnşa Etmek İçin Ortaklık Kurdu

Metaverse eğlence platformu VRJAM, ‘Planet Polygon’ adlı platformu oluşturmak için Ethereum katman 2 çözümü olan Polygon ile ortaklık yaptığını duyurdu.

Planet Polygon’un VRJAM platformu içinde, Polygon'un yaratıcı ekibinin VRJAM ile birlikte çalışarak espor ve sanal canlı etkinliklerin evriminde bir sonraki adımı tanımlayacağı sürükleyici bir canlı etkinlik alanı olduğu belirtildi.

VRJAM CEO'su Sam Speaight, konuya ilişkin şunları söyledi:

“Planet Polygon, Metaverse canlı etkinlikler için yeni bir kullanıcı deneyimi eşiği tanımlayacak ve Web3 oyun dünyasını Metaverse dikeyinde tamamen benzersiz bir şekilde açacak. Bu olağanüstü çözümü dünyaya sunmak için Polygon Studios'taki dostlarımızla birlikte çalışmaktan onur duyuyoruz."

Polygon'un Metaverse Lideri Brain Trunzo da şöyle konuştu:

"Planet Polygon, dünya çapındaki yaratıcılara ilham vereceğini umduğumuz, VR tabanlı iddialı bir Metaverse projesidir. Planet polygon; gerçek zamanlı, sürükleyici içerik ve deneyimlere izin vermek, içerik oluşturucuların hayranlarıyla doğrudan etkileşim kurmaları için yeni bir yol sağlayacak ve harika bir kullanıcı deneyimi sunacak."