Yeni Visa Kartı, Bakkt Kullanıcılarının Mağazalarda ve Çevrimiçi Ödemelerde Bitcoin Kullanmalarını Sağlıyor

Kripto para piyasasına depolama ve yatırım işlemleri dahil olmak üzere tüm kripto para hizmetleri için tasarlanan bir platform olan Bakkt, kullanıcıların dijital varlıkları harcama olanağını en üst düzeye çıkaracak bir Visa kartı çıkardığını duyurdu. Şu anda Bakkt uygulamasını kullanan müşteriler, özel Visa kartı ile dijital para birimlerini kullanarak gündelik alışverişlerini yapabilecek. Şirket tarafından yapılan duyuruya göre yeni piyasaya sürülen Visa kartları birçok noktada geçerli olacak.

Dünya çapında binlerce perakendeciye kapı açan popüler Apple Pay veya Google Pay mobil cüzdanları aracılığıyla ürün satın almak için kullanılabilecek olan kart, Bakkt müşterilerinin hem çevrimiçi hem de mağazada mal ve hizmet satın almak için Bitcoin (BTC) kullanmalarına olanak tanıyacak.

Bakkt CEO'su Gavin Michael, bu gelişme ile ilgili şu şekilde bir açıklamada bulundu:

“Her şeyden önce hedefimiz tüketiciler için daha fazla seçenek sunmaktır. Bakkt Kartı, Bitcoin sahiplerini dijital varlıklardan günlük yaşamlarında yararlanmak için sayısız seçeneğe sahip bir dünyaya bağlar. Kriptolarını satmak ve banka havalesini beklemek yerine, Bakkt kullanıcıları artık bir mağazaya girebilir, Bakkt Kart’ıyla satın almak istedikleri ürün için ödeme yapabilir.”