YGY, Gerçeğe Uygun Rastgele NFT Dağıtımı için Chainlink VRF'yi Mainnet'e Entegre Ediyor

YGY’nin NFT'leri, verim artırımı, yönetim ve yakında çıkacak bal küpü oyunu gibi popüler protokoller dahilinde yield farmingin oyunlaştırma öğelerine açılan kapıdır. NFT'ler, YGY'nin oyunlaştırma yönünün önemli bir bölümünü oluşturur ve üretimleri / basımları, kullanımları kadar oyunlaştırılır. Bir NFT'nin üretilme olasılığını belirlemek için, kullanıcının YGY ekosistemindeki çeşitli akıllı sözleşmelere yatırdığı miktara bağlı olan bir "şans" yüzdesi kullanılır. Bu nedenle kullanıcılar ve katılımcılar, getiri artırıcı NFT'leri kazanma şanslarını en üst düzeye çıkarmak için YGY'de fonların en iyi şekilde nasıl tahsis edileceğini belirleyebilirler.

Kullanıcıları katılmaya motive etmek ve herkesin kazanma konusunda eşit şansa sahip olduğunu kesin olarak kanıtlamak için, NFT'lerin adil bir şekilde dağıtıldığından emin olunmalıdır. Adil, rastgele seçim, YGY'yi eğlenceli, çekici ve karlı kılmaya yaramaktadır. Bununla birlikte, kullanıcılar mevduat miktarlarını artırarak şanslarını en üst düzeye çıkarabilirken, rastgeleliğin kök kaynağını kendi çıkarlarına göre manipüle etmenin hiçbir yolu olmadığını unutmamak önemlidir. Bu işbirliği ile ilgili detayları web sitesinde paylaşan YGY, bu şekilde bir açıklamada bulunmuştur:

“Chainlink VRF, hem paradigmatik bir bakış açısından hem de güvenlik açısından Random Number Generator (RNG) çözümümüz olarak bizim için en iyi seçimdi. Ana ağda lider olan akıllı sözleşme uygulamaları için güvence sağlama konusundaki kanıtlanmış geçmişleri, bize en güvenli çözümü sağlama becerilerine karşı büyük bir güven aşılıyor. Bu protokolün, sürdürülebilir ekonomi oluşturmak için diğer projelerle entegre edilmesi ve ortak bir maliyet modeli olarak kullanılması da inanılmaz derecede kolay. Peki bu sizin için, kullanıcı için ne anlama geliyor? Her şeyden önce bu, güvenlik demektir. Chainlink’in güvenilir çözümünü kullanarak, önemli bir saldırı vektörünü ortadan kaldırdık ve herkesin kullanması için güvenilir bir YGY platformunun önünü açtık. Akıllı sözleşmelerdeki rastgelelik ve entropinin yönü YGY ürünleri, tokenları ve genel olarak birçok gelişmiş kullanım senaryosu içerdiğine inandığımız bir alan olduğundan, NFT piyango sistemini tanıtmak YGY ekosistemine değer ve eğlence katmak için birkaç fırsat daha sağlıyor. VRF sisteminin NFT yapımıza entegrasyonunun, Chainlink ile entegrasyonumuzun sadece başlangıcı olduğuna inanıyoruz. YGY vizyonunu genişletirken ve üzerine inşa ederken keşfetmeyi planladığımız birkaç ek olasılık da belirledik.”