Zebedee, Bitcoin Lightning Destekli Sınır Ötesi Ödeme Özelliğini Tanıttı

Dijital ödeme işlemcisi Zebedee; ABD, İngiltere, AB, Brezilya ve Filipinler arasında hızlı, güvenli ve düşük maliyetli sınır ötesi ödemeleri mümkün kılmak için Bitcoin'in Lightning Network'ünden yararlanan platformunda bir yükseltme yaptığını duyurdu.

The Block’un haberine göre kullanıcıların Bitcoin (BTC) kazanmak ve göndermek için oyun oynamasına, web’te gezinmesine ve podcast dinlemesine imkan tanıyan Zeedee uygulaması artık çoklu para birimi ödemelerini kolaylaştırmak için Pouch.ph ve Bipa dahil olmak üzere dünya çapındaki ortaklarına doğrudan bağlanıyor.

Zebedee'nin CTO'su ve Kurucu Ortağı Andre Neves, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bitcoin'in internetin yerel parası olarak yerini alması için, yani modern çağın ana para biçimi olması için, onu ortalama bir insan için o kadar sezgisel ve kullanımı basit hale getirmeliyiz ki, Bitcoin ile ilgili olmaktan çıksın, sadece küresel para olsun. Yeni özelliğimiz, kullanıcılarımıza tek bir düğmeye basarak yüksek kaliteli küresel sağlayıcıları seçme ve saniyeler içinde dünyanın dört bir yanına anında işlem göndermeye başlama olanağı verdiği için bu yönde büyük bir adım sağlıyor."