ABD’de Faaliyet Gösteren MyEListing Emlak Platformu Bitcoin Ödemelerini Kabul Edecek

ABD ticari emlak pazarı MyEListing, Bitcoin ödemelerini kabul etmek için bir kripto varlık platformu ile entegre olduğunu duyurdu. MyEListing, müşterilerin hem Bitcoin hem de fiat para ile ABD’deki gayrimenkullerin satın alınmalarına olanak tanıyacak. Şu an için Bitcoin’le gayrimenkul satın alım uygulamasına Teksas’ta izin verildiği ilerleyen süreçte ABD’nin diğer eyaletlerinde de bu uygulamanın başlatılacağı bildirildi.

Alıcılar, ASAP (hızlandırılmış satış ve satın alma) programı aracılığıyla bir iş günü içinde satın alma işlemlerini tamamlayabilecekler. Konuya ilişkin açıklama yapan MyEListing.com CEO'su Caleb Richter özetle şunları kaydetti:

“Bu girişim kripto para ve emlak sektörlerinde yeniliği teşvik edecek. Gayrimenkul ticaretinin değişmesi gerekiyor. Bırakın başka bir eyaleti ya da ülkeyi, kendi mahallenizde mülk satın almak bile yeterince zor. ASAP programıyla, konuştukları dil ya da dünyanın neresinde olduklarına bakılmaksızın herkes bir iş günü gibi kısa bir sürede kripto para ile Amerikan gayrimenkulü satın alabilir.”