ABD Müşterileri Amazon, Walmart ve eBay'de “eGold” ile Ödeme Yapabilecek

Elrond, dün ABD tüketicilerinin Shopping.io aracılığıyla doğrudan Amazon, Walmart ve eBay'de “eGold” ile alışveriş yapabileceklerini duyurdu. EGold'un Shopping.io'ya entegrasyonunun 8 Nisan Perşembe günü yayınlanmaya başlaması planlanıyor.

Duyuruda, ABD'deki çevrimiçi perakende pazarının 2020'de yüksek bir artış görerek 2019'daki hacmine göre %44 arttığını ve 861 milyar dolara ulaştığı belirtildi. Bu oranın, e-ticaret harcamalarını ABD’deki toplam perakende hacminin %21,3'üne denk geldiğini bildiren Elrond’un CEO'su Beniamin Mincu, şu şekilde bir yorumda bulundu:

“Drone teslimatları, otomatik olarak ikmal edilen akıllı evler, sanal alışveriş deneyimleri, özelleştirilebilir avatarlar ve benzeri diğer teknolojik gelişmeler, herkes için çevrimiçi satışları ve rahatlığı artırmaya devam edecek. Sonuç olarak e-ticaret, 5 trilyon dolarlık ABD perakende pazarındaki payını hızla artırıyor. Yeni dijital perakende ekonomisinde eGold'u bir ödeme aracı olarak etkinleştirmekten heyecan duyuyoruz.”

Amazon, Walmart ve eBay gibi büyük perakendeciler ile başarılı bir şekilde entegre edilen Shopping.io, bir kripto para birimi ödeme seçeneği ekleyerek çevrimiçi alışveriş deneyimini geliştirmek adına kuruldu. Şirket, ürün ve hizmetlerini kripto para karşılığında sunabilmeleri için ürün yelpazesini daha da genişletmeyi planlıyor.

Shopping.io sahibi Arbel Arif ise şunları dile getirdi:

“Müşterilerimizin deneyimlerine her şeyden çok değer veriyoruz ve bu nedenle onlara platformumuzda alışveriş yapmak için eGold ve Maiar kombinasyonunu kullanma olasılığını sunmaktan heyecan duyuyoruz.”