Animoca Brands, Web3 Projelerini için Fon Hedefini 1 Milyar USD’ye Düşürdü

Hong Kong merkezli bir oyun yazılımı şirketi olan Animoca Brands, kasım ayında yaptığı açıklamasında faaliyete geçecek Web3-Metaverse odaklı işletmelere yatırım yapmak üzere 2 milyar USD’lik bir fon başlattığını duyurmuştu. Animoca Brands, Web3 projelerine yatırım için topladığı fonda hedefi, 2 milyar USD’den 1 milyar USD’ye düşürdüğünü açıkladı.

Bloomberg'in haberine göre, Hong Kong merkezli şirketin Başkanı Yat Siu, Twitter Spaces'a verdiği bir röportajda, Animoca Capital için bu çeyrekte yaklaşık 1 milyar dolar toplamayı hedeflediklerini söyledi. Siu, "Hedef 1. çeyrek ve sonra ne olacağını göreceğiz" dedi.

Yat Siu, geçtiğimiz günlerde de Forkast’e verdiği demeçte, “Gaming kitlesel benimsemenin ve daha genel olarak, çeşitli türlerdeki NFT'ler tarafından temsil edilen blokzincir kültürünün önemli bir itici gücü olacaktır. Pazarda büyük bir yüksek kaliteli oyun dalgasının ortaya çıktığını göreceğiz ve bu da temelde daha fazla kitlesel kripto para benimsemesini getirecek.” ifadelerini kullanmıştı.