Ankr (ANKR) Neden Düştü?- 02.12.2022

Ankr Network, kullanıcılarına diledikleri blokzincir üzerinde doğrulayıcı (node) ve API kurma ve bunları çalıştırma imkanı veren, “Dağıtık Bulut Bilgi İşlem” özelliği ile de veri merkezlerinde ya da kullandığımız cihazlarda boşta kalan bilgi işlem gücünden faydalanmayı amaçlayan “Dağıtık bir Bilgi İşlem Platformu”dur.

Ankr teknolojisi ile dilediğiniz blokzincir üzerinde tek tıkla doğrulayıcı çalıştırabilir, bakım ve kontrol gibi teknik bilgi gerektiren konularda uzmanlığa gerek kalmaksızın doğrulayıcınızı aktif tutmaya devam edebilirsiniz. Nesnelerin interneti teknolojisinin de hızla gelişmesi ile altyapı, hizmet ve bu alandaki gelişmiş iş zekası ihtiyacı artmaktadır.

Ankr son 24 saatte %4.51 düşüşle birlikte yaklaşık 0.41 TL’den işlem görüyor. Ankr Procotol, platformunda bir açık olduğunu açıkladı. Geliştirme ekibi 2 Aralık'ta aBNB tokeninin saldırıya uğradığını bildirdi. İşlemleri durdurmak için borsalarla birlikte çalıştığını da ekledi. 5 milyon USD değerinde kayıp olduğu öğrenildi. Ankr ayrıca, Ankr Staking'deki tüm temel varlıkların şu anda güvende olduğunu bildirdi. Bu durum Ankr’nin fiyatının düşmesine neden olmuş olabilir.