ARK, Dapplr ile Ortaklık Duyurdu

Şu anda ARK, MarketSquare’in beta sürümüne yaklaşıyor. Dapplr gibi projelerle ortaklıklar, MarketSquare’in birlikte topluluk oluşturma ve blokzincir geliştirmeyi keşfetme hedefini ilerletmeye yardımcı oluyor.

MarketSquare, yalnızca blokzincir endüstrisinden kullanıcıların birlikte bir topluluk oluşturabileceği bir yer olmayacak, aynı zamanda sektördeki çeşitli projeler, uygulamalar ve işletmeler hakkında güvenilir ve eğitici bilgiler sağlayan bir yer olacağını belirten ARK, önümüzdeki aylarda MarketSquare'e daha fazla değer katmak için işbirliği yaparken, Dapplr’in bir ortak olmasını dört gözle beklediklerini söyledi ve web sitesinde yaptığı bir paylaşımda bunları dile getirdi:

“Hive Ekosisteminden bize katılan büyük bir ortağımız var. MarketSquare'de, Dapplr dahil tüm Hive uygulamaları ve projeleri de Hive Hub içinde yer alacaktır. Yakında daha fazla bilgiyi paylaşmak için dört gözle bekliyoruz.”

Dapplr Nedir?

Dapplr, Hive Ekosisteminin bir parçası olmayı sağlayan tasarım tabanlı ilk uygulamadır. "Dapplr", ışık veya renk lekeleri anlamına gelen dapple kelimesinden türetilmiştir. Blokzincir uygulamaları söz konusu olduğunda, geliştiricilerin karşılaştığı ana engellerden biri, blokzincir teknolojisini basit bir şekilde kullanan şık bir kullanıcı arayüzü oluşturmaktır. Dapplr’in ana hedefleri sadece güzel bir kullanıcı arayüzü yapmak değil, aynı zamanda sansür direnci ve yerel bir token gibi blokzincir özelliklerinden de yararlanmaktır. Ayrıca Dapplr, kullanıcılara içeriği üzerinde kontrol sağlamaya odaklanmakla kalmaz, aynı zamanda uygulamanın stilini kontrol etmelerine de odaklanır. Uygulama, kullanıcılar için bir dizi farklı tema, mod ve özelleştirme seçeneğine sahiptir.