ARK, Ecency ile Ortaklığını Duyurdu

Şu anda ARK, MarketSquare’in beta sürümüne yaklaşıyor. Ecency gibi projelerle ortaklıklar, MarketSquare’in birlikte topluluk oluşturma ve blokzincir geliştirmeyi keşfetme hedefini ilerletmeye yardımcı oluyor.

MarketSquare, yalnızca blokzincir endüstrisinden kullanıcıların birlikte bir topluluk oluşturabileceği bir yer olmayacak, aynı zamanda sektördeki çeşitli projeler, uygulamalar ve işletmeler hakkında güvenilir ve eğitici bilgiler sağlayan bir yer olacağını belirten ARK, önümüzdeki aylarda MarketSquare'e daha fazla değer katmak için işbirliği yaparken, Ecency'nin bir ortak olmasını dört gözle beklediklerini söyledi.

Ecency Nedir?

Ecency, kullanıcılar tarafından oluşturulan ve desteklenen, merkezi olmayan bir açık kaynaklı sosyal ağdır. Ecency, blog platformlarındaki ödüller aracılığıyla topluluk oluşturmayı ve içerik oluşturucuları güçlendirmeyi teşvik eder. Ecency'de bir içerik oluşturucu olarak, tüm kullanıcılara Ecency.com'da ve Ecency Mobile ve Masaüstü uygulamalarında gerçekleştirdikleri çeşitli sosyal etkinlikler için ödüllendirilen kripto para kazanılabilmektedir. Ek olarak, Ecency'nin kullanıcıları, arkadaşlarını platforma yönlendirerek de Ecency Puanları kazanabilirler.