Audius (AUDIO) Neden Düştü?- 13.04.2023

Audis platformu, tüm müzisyenler için oluşturulmuş yeni nesil bir yayın akışı platformudur. AUDIO, Audius platformunun yerel tokenidir. AUDIO tokeni ile platformdaki birçok ek özellikten faydalanabilir ve oy kullanma hakkı ile Audius platformunun geleceğine karar verebilirsiniz.

Audius ekosisteminde sanatçılar bonus şarkılar yayınlayabilir, aynı zamanda platform AUDIO stake (kilitleme) eden sanatçılar için sanatçı tokenları dahil etmeyi planlamaktadır. Ayrıca platformun içinde, sanatçılar airdrop ile dağıtılan ödüllerden de faydalanabilmektedir. Hayranlar ücretsiz olarak sevdikleri sanatçıların müziklerine erişebilmekte, uzun vadede ise sanatçıların platformda büyümelerini sağlamak için AUDIO stake edebilmektedir. Aynı zamanda hayranlar, platform üzerinde NFT’lerini sergileyebilir, ekosistemin içerisinde olan rozetlerden kazanabilmektedir.

AUDIO, son 7 günde yaklaşık %12’lik bir yükseliş gerçekleştirmişti. Son 24 saatte ise AUDIO’da %2.78’lik bir düşüş görüyoruz. AUDIO’nun doğrudan düşüşüne neden olabilecek herhangi bir haber akışı mevcut değil. Bu düşüşü, AUDIO’nun yükselişi akabindeki düzeltme hareketi olarak görebiliriz.