Avalanche, SIMBA Chain ile Ortaklık Duyurdu

Avalanche, tüm beceri setlerine sahip geliştiriciler için merkeziyetsiz teknolojileri basitleştirme misyonunu hızlandıran SIMBA Chain ile ortaklık duyurdu. Duyuruda, SIMBA Chain’in, modern akıllı sözleşme dağıtım platformu Avalanche ile entegre edilerek, proje toplulukları ve kripto geliştiricileri için daha da güçlü olacağı belirtildi.

Avalanche-Ethereum Köprüsü'nün 8 Şubat'ta piyasaya sürülmesinden bu yana, Avalanche'deki akıllı sözleşme faaliyeti, %631 artışla 400.000'in üzerine çıkan işlemlerle ve benzersiz cüzdanların %1300 oranında artarak 30.000'e yükselmesiyle başarılı bir süreç geçirdi. SIMBA Chain CEO'su Joel Neidig, bu ortaklık ile ilgili şunları dile getirdi:

"Avalanche, kullanıcılar için harika olan düşük gecikme süresi ve ucuz işlem maliyetleri sağlıyor. Aynı zamanda, EVM uyumlu programlanabilirlik ve yerel zincirler arası iletişim, geliştiriciler için işlevselliği artıracaktır. SIMBA Chain'de gördüğümüz gibi, geliştiriciler için ne kadar kolaysa, benimseme oranı da o kadar hızlı olacaktır.”

SIMBA platformu, Temsili Durum Transferi (REST) ​​API'lerini otomatik olarak oluşturur. Bu, blokzinciri defterinde işlem gören akıllı sözleşme yöntemlerine REST tabanlı erişim sağlar ve okuma veya yazma için erişim kontrol gruplarını etkinleştirir.