Bakkt, Dijital Varlıkları Tek Bir Platformda Bir Araya Getiren Uygulamasını Sundu

2018 yılında kurulan ve 2.1 milyar dolar değerinde bir kripto girişimi olan Bakkt, Bitcoin ve diğer dijital varlık biçimlerini tek bir platformda bir araya getiren dijital cüzdan Bakkt Uygulamasının piyasaya sürüldüğünü duyurdu:

“Tüketicilerin ve işletmelerin şu anda kripto para birimlerinde, hediye kartlarında, sadakat ve ödül puanlarında tuttuğu 1.2 trilyon dolarlık dijital varlık bulunuyor. Bu varlıkların değerinin açığa çıkarılmasını sağlayarak Bakkt Uygulaması, tüketici harcamalarını artırmak, ödeme maliyetlerini düşürmek ve satıcı sadakatini desteklemek için tasarlandı.”

Test aşamasında 500.000'den fazla kullanıcı tarafından test edilen Bakkt Uygulaması, artık Apple App Store ve Google Play mağazasında mevcut. Ayrıca, uygulamaya bağlı önemli şirketler arasında Starbucks, Best Buy, GolfNow ve Choice Hotels bulunuyor. Mevcut küçük müşteri tabanına rağmen, firma gelecek yıla kadar dokuz milyon müşteriye ulaşmak ve toplamda 500 milyon doların üzerinde gelir elde etmek için iddialı hedefler belirledi.