Bitcoin, 13. Yıl Dönümünde Övgüleri Kabul Ediyor

Bitcoin ağının 13. yıl dönümünde sektör oyuncuları ve endüstri uzmanlarından doğum günü mesajları yağdı.

Galaxy Digital'in ana ticaret başkan yardımcısı Beimnet Abebe:

“13 yıl önce Bitcoin piyasaya sürüldü. Yaratılışı, yalnızca birkaç ezoterik kodlayıcının dikkatini ve dikkatini çekerek çok az tantana toplamış olsa da piyasaya sürülmesi anıtsal olacak. Web'in bir sonraki yinelemesine güç vermek için dünyanın herhangi bir yerindeki insanın dijital olarak kıt paraya ilk kez erişmesini sağlayacak bir ürün."

Arca Funds portföy yönetiminden sorumlu başkan yardımcısı Hassan Bassiri:

“BTC, dijital varlıkların gerçekten ne kadar büyük olabileceğine herkesin gözünü açan bir ilaçtır. BTC ekosistemi büyüdükçe ve borç verme/ödünç alma ve getiri açısından daha üretken bir varlık haline geldikçe, diğer para birimleri ve blokajlarla daha fazla giriş, araştırma ve fırsat bekleyebiliriz.”

Paradigm'de iş geliştirme stratejisti ve kurumsal satışlardan sorumlu eski başkan yardımcısı Laura Vidiella:

"BTC ekosistemi, 2022'de ürünlerde ve sermayede artan büyüme görmeye devam edecek. Türev ürünler ve yapılandırılmış ürünlerdeki artan teklifle birlikte, geleneksel kuruluşlar, aşina oldukları getiri yaratan stratejilere yatırım yaparak daha fazla sermaye kullanıyorlar."

Unbanked'in kurucu ortağı ve CEO'su Ian Kane:

“Yaratılışı zaman dilimlerini, sınırları ve hükümetleri aştı ve dünya çapında milyonlarca insanı finansal olarak güçlendirdi. Bu, insan zekasının ve dünyanın herhangi bir yerindeki bir kişinin (veya bir grup insanın) kendilerinden daha büyük bir etkiye sahip bir şey yaratabileceğinin bir kanıtıdır. Herkes bir Bitcoin standardına doğru ilerlerken, önümüzdeki 13 yıl bir öncekinden daha da etkili olacak.”

Genesis Global Trading'de iletişim ve halkla ilişkiler başkanı Marc Yaklofsky:

"Eski bir Japon atasözü vardır, 'Başlamak kolaydır, devam etmek zordur.' Dünyayı değiştirme yolculuğu daha yeni başladı. Devam et, Bitcoin!”