Bluzelle ve Cere Network İş Birliği Duyuruldu

Bluzelle, Cere'nin Kurumsal Ekosistemi için merkezi olmayan veritabanları sağlayarak Merkeziyetsiz Finans (DeFi) veri altyapısını güçlendirmek için Cere Network ile iş birliğini duyurdu.

Bluzelle, isteğe bağlı verileri sorunsuz bir şekilde sağlamak için merkezi olmayan veri ağından yararlanacak. Bluzelle'in benzersiz ağ modeli, veri merkezlerine bağlı değildir ve veri hizmetlerini anında ölçeklendirmeye izin verir. Polkadot üzerine inşa edilen Cere ise, blokzincir ağı genelinde optimum veri entegrasyon hizmetleri ve veri işbirlikleri sunan Merkezi Olmayan Veri ve Finans platformunun öncüsüdür. Bluzelle, çözümlerini Cere'nin Kurumsal Ekosistemine sunarak, Cere Network'ün genel faydasını artırmada etkili olacaktır.

Bluzelle CEO'su Pavel Bains, bu iş birliği ile ilgili şu şekilde bir açıklamada bulundu:

“Web'in her parçasının merkeziyetsiz hale geldiğini göreceğiz. Tamamlayıcıyız ve Web 3.0’ı hayata geçirme konusunda kararlıyız. Büyük bir benimseme sağlamak için DeFi ortamını yeniden tanımlama vizyonumuzla yankılanan anlamlı iş birlikleri yapmaya devam edeceğiz. Bu iş birliği, bizi vizyonumuza bir adım daha yaklaştıracak. Önümüzdeki yolu sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.”